Υδατοσφαίριση: Εκπλήξεις από Γλυφάδα και Υδραϊκό

Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015 20:12
UPD:20:16
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Μετά από 6 συνεχόμενες νίκες ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει τον Υδραϊκό στο Ιλίσιο κομυμβητήριο, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 6-6.

A- A A+

Δύο εκπλήξεις σημειώθηκαν στο «κυρίως μενού» της 8ης αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών. Η «αυλαία» θα πέσει αύριο το μεσημέρι (13:00) με το ντέρμπι, Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός.

Μετά από 6 συνεχόμενες νίκες ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει τον Υδραϊκό στο Ιλίσιο κομυμβητήριο, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 6-6. Οι «πράσινοι» που προηγήθηκαν 3-1 και 6-4 χαλάρωσαν στην τελευταία περίοδο, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μειώσουν με τον Κοκκινάκη 1 λεπτό πριν τη λήξη και 10΄΄ πριν το φινάλε να φτάσουν στην ισοφάριση με το Νίκο Στελλάτο.

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να κρατηθεί στην Α1 πέτυχε η Γλυφάδα επί του ΠΑΟΚ, με 11-6. Για το συγκρότημα των νοτίων προαστίων ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη, ενώ οι Θεσσαλονικείς αγωνίστηκαν χωρίς τον πιο φορμαρισμένο παίκτη τους, Μίμη Αληχανίδη που είναι τραυματίας.

Ο Εθνικός δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Χίο (8-3) και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από το δεύτερο της βαθμολογίας, Παναθηναϊκός, ενώ το Καλαμάκι επιβλήθηκε 8-6 του Πανιωνίου και ανέβηκε στην 4η θέση.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις