«Τυφώνας Τσέλσι» στην Ουαλία

Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015 19:11
UPD:20:49
REUTERS/REBECCA NADEN

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο επανέκτησε τη σταθερότητα που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν και αύξησε σε πέντε τους βαθμούς της διαφοράς από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θα πρέπει αύριο να νικήσει την Άρσεναλ για να μειώσει στους δύο.

A- A A+

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση της πρέμιερ λιγκ έστειλε η Τσέλσι, που πέρασε σαν λαίλαπα από την Ουαλία «κονιορτοποιώντας» τη Σουόνσι με 5-0 μέσα στην έδρα της.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο επανέκτησε τη σταθερότητα που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν και αύξησε σε πέντε τους βαθμούς της διαφοράς από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θα πρέπει αύριο να νικήσει την Άρσεναλ για να μειώσει στους δύο.

Οι «μπλε» τιμώρησαν κάθε λάθος της αντίπαλης ομάδας, κι αυτά ήταν αρκετά, με τον Όσκαρ να σκοράρει δύο φορές (1΄, 36΄), τον Ντιέγκο Κόστα να προσθέτει άλλα τόσα (20΄, 34΄) για το 0-4 στο ημίχρονο και τον Αντρέ Σίρλε να βάζει το «κερασάκι στην τούρτα» στο 80΄.

Η εκτός έδρας νίκη της Τσέλσι δεν ήταν όμως η μοναδική σήμερα, αφού άλλοι τέσσερις από τους συνολικά έξι απογευματινούς αγώνες έληξαν με νίκες των φιλοξενούμενων!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε δύσκολα με 2-0 (58΄ Φελαϊνί, 90΄+ Γουίλσον) από την έδρα της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, η Λίβερπουλ επικράτησε με το ίδιο σκορ (25΄ Μπορίνι, 79΄ Λάμπερτ) στο γήπεδο της Άστον Βίλα, η Κρίσταλ Πάλας νίκησε με ανατροπή 3-2 (28΄, 88 Γκέιλ, 48΄ Πάντσεον- 13΄ Μι, 15΄ Ινγκς) στο Μπέρνλι την ομώνυμη ομάδα και η Στόουκ επιβλήθηκε της Λέστερ 1-0 με γκολ του Μπόγιαν Κρκιτς στο 63΄.

Μοναδική γηπεδούχος που «χαμογέλασε» απόψε ήταν η Τότεναμ, που επιβλήθηκε 2-1 της Σάντερλαντ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Οι «Πετεινοί» προηγήθηκαν με τον Γιαν Βερτόγκεν στο 3΄, οι «μαύρες γάτες» ισοφάρισαν με τον Σεμπάστιαν Λάρσον στο 31΄, αλλά στο 88΄ ο Κρίστιαν Έρικσεν έδωσε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις