Τηλεφωνικές επικοινωνίες Γ. Παπανδρέου με Τ. Παπαδόπουλο και Γκ. Φερχόιγκεν

Στην Λουκέρνη μεταβαίνει τελικά ο αρμοδιος για τη Διεύρυνση Επίτροπος της Ε.Ε.
Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2004 18:02
A- A A+

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κύπριο πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο είχε νωρίς το απόγευμα ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου.

Σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Παπανδρέου, το τηλεφώνημα έγινε με πρωτοβουλία του κ. Παπαδόπουλου ο οποίος ενημέρωσε διεξοδικά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, τόσο στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων της Λουκέρνης όσο και των σχετικών αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε..

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Κύπριος πρόεδρος ζήτησε από τον κ. Παπανδρέου να αξιοποιήσει τις επαφές του, μεταξύ διαφόρων Ευρωπαίων αξιωματούχων αλλά και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ώστε να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ενεργότερη εμπλοκή και παρουσία της Επιτροπής στις διαπραγματεύσεις της Λουκέρνης.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η νεότερη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το απόγευμα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον αρμόδιο για τη Διεύρυνση Επίτροπο Γκίντερ Φερχόιγκεν ο οποίος μεταβαίνει τελικώς στη Λουκέρνη για να πάρει μέρος στις διαβουλεύσεις για το Κυπριακό.

Πηγή ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή