Η εκδίκηση του… γκλίτερ

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 13:52
UPD:18/01/2015 08:35
© shipyourenemiesglitter.com
A- A A+

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να εκδικηθεί κανείς τους εχθρούς του σκέφτηκε ένας Αμερικανός πολίτης, αναλαμβάνοντας την αποστολή γραμμάτων γεμάτων με… γκλίτερ κατά παραγγελία.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το γκλίτερ βγαίνει με δυσκολία από το δέρμα, ο Μάθιου Κάρπεντερ δημιούργησε μία ιστοσελίδα, δεχόμενος παραγγελίες για να γεμίσει τους εχθρούς σας με χρυσόσκονη, την οποία στέλνει μέσα σε φακέλους.

NEWSL2015

Ο 22χρονος Αμερικανός δημιούργησε την υπηρεσία περισσότερο ως αστείο, πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο δεν χρειάστηκε καν να περάσουν 24 ώρες, ώστε το «Ship your enemies glitter» να γίνει γνωστό μέσα από το Facebook και το Twitter και να δεχθεί 1,3 εκατομμύρια επισκέπτες.

«Θα πρέπει τώρα να συσκευάζω και να αποστέλλω γκλίτερ σε χιλιάδες ανθρώπους συνεχώς, για τις επόμενες εβδομάδες», έγραψε ο Κάρπεντερ την Τετάρτη στο διαδίκτυο.

Ο 22χρονος δήλωσε στην «Huffington Post» ότι αφαίρεσε τη φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα, καθώς οι αιτήσεις έφθασαν τις 2.300.

Αδυνατώντας να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που δημιούργησε, ο Κάρπεντερ σχεδιάζει πλέον να πουλήσει την ιδέα του.

 «Αναζητώ έναν αγοραστή που θα μπορεί να αντέξει τη λάμψη της χρυσόσκονης περισσότερο από εμένα», πρόσθεσε ο νεαρός Αμερικανός.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή