«Λευκή» ισοπαλία στα Περιβόλια για Πλατανιά και Ατρόμητο

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015 21:21
UPD:21:24
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στιγμιότυπο του αγώνα.

A- A A+

Ισόπαλος 0-0 ολοκληρώθηκε ο αγώνας στα Περιβόλια Χανίων ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Ατρόμητο, ο μοναδικός χωρίς τέρματα αυτό το διήμερο μεταξύ των αναμετρήσεων που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της 18ης ημέρας στη Σούπερ Λίγκα.

Πιο επιθετικοί στο ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι, πίεσαν πολύ στο πρώτο τέταρτο επιζητώντας το γκολ αλλά δεν το βρήκαν στις ευκαιρίες που έχασαν στο 6΄ με το αδύναμο σουτ του Τόρες (απέκρουσε ο Γκορμπούνοφ) και στο 12΄ με τον ίδιο ποδοσφαιριστή, ο οποίος επέλεξε να τελειώσει μόνος τη φάση αλλά αστόχησε.

Από την πλευρά της η ομάδα των δυτικών προαστίων απειλούσε στα στημένα με τον πανύψηλο Παπάζογλου να κερδίζει τις μονομαχίες στον αέρα, όπως στο 14ο λεπτό σε κόρνερ του Πίτου Γκαρσία και στο 31΄ στη σέντρα του Κούρου, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ και στις δύο περιπτώσεις.

Ίδια φάση και στο 48΄, με τον Γεωργίου αυτή τη φορά στη σέντρα για έναν Ατρόμητο που είχε πια την κατοχή της μπάλας, αλλά με το μονοδιάστατο παιχνίδι του μπορούσε να ελπίζει μόνο να βρει στόχο κάποια από τις κεφαλιές του διεθνή επιθετικού.

Όχι ότι ο Πλατανιάς μπορούσε να απειλήσει με οργανωμένο παιχνίδι, αφού η μοναδική καλή ευκαιρία του στο δεύτερο ημίχρονο προήλθε επίσης εξ… αέρος, όταν στο 60ό λεπτό ο Τόρες πήρε την πρώτη κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ, ο Τετέ τη δεύτερη αλλά οι αμυντικοί του Ατρόμητου πρόλαβαν να απομακρύνουν.

Με το βαθμό ο Ατρόμητος έφτασε στους 26 και «έπιασε» στην έβδομη θέση Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα, οι χθεσινοί αγώνες των οποίων επίσης έληξαν ισόπαλοι, ενώ η ομάδα της Κρήτης παρέμεινε 11η, ανεβάινοντας στους 22 βαθμούς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις