Δίκη ΕΛΑ : Καταθέτει ο δημοσιογράφος Β. Ζήσης

Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2004 12:17
A- A A+

Με την κατάθεση του δημοσιογράφου, Βασίλη Ζήση, συνεχίζεται η δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση του ΕΛΑ.

Με την έναρξη της διαδικασίας το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα που υπέβαλε ο συνήγορος υπεράσπισης της Ειρήνης Αθανασάκη κ. Αρης Κωνσταντάκης, για ανάκληση της απόφασης, εξ'επαγγέλματος διορισμού ως συνηγόρου της κατηγορουμένης, του κ. Θεοφάνη Δάλλα.

Το δικαστήριο έκρινε νόμιμη την απόφαση διορισμού του κ. Δάλλα. Η απόφαση του δικαστηρίου είχε ως αποτέλεσμα να δηλώσει ότι αποχωρεί ο κ. Κωνσταντάκης, ενώ και ο ίδιος ο εξ'επαγγέλματος διορισθείς συνήγορος κ. Θεοφάνης Δάλλας δήλωσε ότι δεν μπορεί να ασκήσει με αυτό τον τρόπο τα καθήκοντά του.

Ετσι, και παρά την επισήμανση του Εισαγγελέα Εδρας κ. Πατσή, ότι διαπράττει το αδίκημα της απείθειας, ο κ. Δάλλας δήλωσε ότι αποχωρεί.

Η κατηγορουμένη Ειρήνη Αθανασάκη ζήτησε το λόγο και είπε στο δικαστήριο ότι επιθυμεί να διορίσει και πάλι τους δικηγόρους της (Α. Κωνσταντάκη, κ. Ιατροπούλου και Δ. Τσοβόλα.

Παρόντες στο δικαστήριο ήταν οι Α. Κωνσταντάκης και Κατ. Ιατροπούλου, ενώ ο κ. Τσοβόλας δήλωσε ότι θα παραστεί στην δίκη.

ΠΗΓΗ : Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή