Βόλεϊ: Εντυπωσίασαν Ολυμπιακός και Πανναξιακός

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015 23:07
UPD:23:10
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Στιγμιότυπο του αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

A- A A+

Στην εξ αναβολής συνάντηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική στην Α1 Γυναικών ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ 3-0 (25-20, 25-11, 27-25) και παρέμεινε στο κατόπι του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινες» αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες χειμώνα με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, ενώ η πειραϊκή ομάδα με το τρίποντο παρέμεινε σε απόσταση τριών βαθμών από την αντίπαλό τους και οι «κίτρινες», με τη νέα ήττα, έμειναν ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός είχε κορυφαία την κεντρική Κωνσταντινίδου, που μέτρησε 19 πόντους με 12/16 επιθέσεις και 7 μπλοκ. Στην αποστολή της πειραϊκής ομάδας ήταν για πρώτη φορά φέτος η Κωνσταντίνου, ενώ στην ΑΕΚ δεν αγωνίστηκαν (λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο), οι Λαγουδάκη και Νικούλη, με την 15άχρονη Αριστέα Τοντάι να παίρνει φανέλα βασικής. 

Σε άλλη αναμέτρηση αλλά για ευρωπαϊκή διοργάνωση ο Πανναξιακός έδωσε συνέχεια στη φετινή εκπληκτική πορεία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο σύλλογος των Κυκλάδων νίκησε τη γαλλική Λε Κανέ με 3-0 (25-23, 25-23, 25-22) στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» στο Τσάλεντζ Καπ και πήρε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί την άλλη Τετάρτη.

Η ελληνική ομάδα θα προκριθεί στα προημιτελικά αν νικήσει ή αποσπάσει δύο σετ, ακόμη και με ήττα 3-0 ή 3-1 αρκεί σε αυτή την περίπτωση να κατακτήσει το «χρυσό σετ».

«Είναι μία ακόμη μεγάλη βραδιά για την Νάξο και την ομάδα μας. Κερδίσαμε όλες τις μεγάλες φάσεις, κερδίσαμε μια μεγάλη αντίπαλο αλλά δεν έχουμε προκριθεί. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα απλά έχουμε πλέον κι εμείς ελπίδες» δήλωσε ο τεχνικός του Πανναξιακού, Ζόραν Κόβαζιτς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις