Δ. Κουτσούμπας: Αδιανόητο το κάλεσμα Αλ. Τσίπρα στο ΚΚΕ

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015 21:03
UPD:21:04
EUROKINISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

«Είναι αδιανόητο ο Αλέξης Τσίπρας να καλεί το ΚΚΕ και μάλιστα εξ ονόματος της Αριστεράς για να σώσουμε το ευρωπαϊκό σπίτι και όλους αυτούς που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση» διεμήνυσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο κ. Κουτσούμπας εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας και ότι ο κ. Τσίπρας «θα βρει 3 -4 για να συνεργαστεί. Σε αυτό είναι διαθέσιμα άλλα κόμματα όπως το Ποτάμι, ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Παπανδρέου».

Ο ίδιος εμφανίστηκε σίγουρος για τις συνεργασίες καθώς όπως είπε «αντικειμενικά υπάρχει η βάση και για μεγάλο συνασπισμό. Θεωρούμε από τα προγράμματά τους ότι έχουν ομοιότητες».

Εξάλλου, όπως ο ίδιος υπενθύμισε παλαιότερα το ΠΑΣΟΚ απέκλειε συνεργασία με τη ΝΔ και η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ κάτι το οποίο δεν ίσχυσε στην πορεία.

Παράλληλα, σχολίασε ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να ομιλεί εξ ονόματος της Αριστεράς, ωστόσο, στο κόμμα του «υπάρχουν άνθρωποι που ήταν σύμβουλοι του κ. Σημίτη και του κ. Παπανδρέου, είναι η κ. Τζάκρη».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή