Έντονες αντιδράσεις για την αναφορά Ντινόπουλου για τον Φ. Κουβέλη

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015 13:47
UPD:13/01/2015 11:05
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η ΔΗΜΑΡ αποκαλεί υβριστή τον κ. Ντινόπουλο (φωτογραφία αρχείου), επειδή σε προεκλογική συγκέντρωση υποστήριξε ότι ο κ. Κουβέλης «πληρώθηκε καλά».

A- A A+

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε αναφορά του πρώην υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου για τον Φώτη Κουβέλη.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της ΔΗΜΡ, που αποκάλεσε υβριστή τον κ. Ντινόπουλο, επειδή σε προεκλογική συγκέντρωση σε σπίτι, η οποία βιντεοσκοπήθηκε, υποστήριξε ότι ο κ. Κουβέλης «πληρώθηκε καλά».

Παράλληλα, ζήτησε από τον Πρωθυπουργό και από τη Ν.Δ. να τον αποδοκιμάσουν δημοσίως «για τα όσα χυδαία και εμετικά είπε» για τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ.

«Αν αδιαφορήσουν, θα είναι συνένοχοι στην πολιτική ανηθικότητα και στη βρωμιά», κατέληξε.

Σχόλιο έκανε και η υποψήφια βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία ζήτησε άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα.

«Η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και όσοι έστειλαν στο αρχείο φακέλους με στοιχεία για τους "χρηματιστές" Σαμαρά οφείλουν άμεσα να καλέσουν τον κ. Ντινόπουλο να δώσει εξηγήσεις για την δημόσια καταγγελία του» τόνισε η κ. Χρυσοβελώνη και πρόσθεσε: 

«Αν ο κ. Ντινόπουλος δεν είπε κάτι πάνω σε μια κρίση πανικού, εν όψει εκλογικής κατάρρευσης της ΝΔ, αλλά διαθέτει πραγματικά στοιχεία, όφειλε ήδη από χθες να τα είχε καταθέσει στη Δικαιοσύνη όπως κάναμε εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Η ΑΥΓΗ

»Διαφορετικά, η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών πρέπει να αναζητήσει - χωρίς κομματικά γυαλιά και παρελκυστικά παιχνίδια - την πηγή της λάσπης που εκτόξευσε ο υποψήφιος της ΝΔ».

Ακολούθησε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία χαρακτηρίζονται απαράδεκτες οι αναφορές του κ. Ντινόπουλου: 

«Τα όσα απαράδεκτα αναφέρει σε προεκλογική του συγκέντρωση ο πρώην υπουργός Εσωτερικών κ.Ντινόπουλος, όπου μεταξύ άλλων μιλά ακόμα και για χρηματισμό του κ.Κουβέλη, δείχνουν το πολιτικό επίπεδο των στελεχών της ΝΔ και το σημείο στο οποίο έχουν φτάσει οι εκλεκτοί του κ.Σαμαρά λίγες μέρες πριν ο ελληνικός λαός τους δείξει την οριστική πόρτα εξόδου».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή