Μπάσκετ: Τα Τρίκαλα έκαναν το «μπαμ» στο Ρέθυμνο

Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015 20:09
UPD:20:12
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Η θεσσαλική ομάδα έκανε τεράστιο βήμα για την αποφυγή του υποβιβασμού με την 2η νίκη της μακριά από τα Τρίκαλα.

A- A A+

Η μεγάλη έκπληξη στο «πρώτο πιάτο» της 12ης αγωνιστικής έγινε στο Ρέθυμνο, όπου τα Τρίκαλα υποχρέωσαν την κρητική ομάδα στην 2η εντός έδρας ήττα της με 81-83.

Η θεσσαλική ομάδα έκανε τεράστιο βήμα για την αποφυγή του υποβιβασμού με την 2η νίκη της μακριά από τα Τρίκαλα, χάρις στη σπουδαία εμφάνιση του Ίνγκραμ που πέτυχε 17 πόντους.

Μετά από 6 ήττες σε ισάριθμα ματς που έδωσε μακριά από την Πάτρα, ο Απόλλωνας πανηγύρισε το πρώτο ροζ φύλο αγώνα στη Νέα Σμύρνη, όπου επιβλήθηκε με 71-68 του Πανιωνίου.

Οι Αχαιοί είχαν τον έλεγχο του ματς από το ξεκίνημά του και με τους Σκορδίλη, Φιτζπάτρικ, Ελ Αμίν να πετυχαίνουν από 13 πόντους έκαστος έφτασαν στη σπουδαία νίκη.

Από τους γηπεδούχους ο Κόουλμαν με 22 και ο Βεργίνης με 17 ήταν οι κορυφαίοι.

Τεράστια νίκη στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού πέτυχε στην Αμαλιάδα ο Κόροιβος επί της Κηφισιάς με 79-70, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Πρωταγωνιστής της νίκης των γηπεδούχων ήταν ο Ντέιβις με 17 πόντους, ενώ οι 27 που πέτυχε ο Μαυροειδής για το συγκρότημα των βορείων προαστίων δεν ήταν αρκετοί για να του χαρίσουν τη νίκη.

Σπουδαίο «διπλό» στη μάχη που δίνει για να κρατηθεί μακριά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας πέτυχε στη Δράμα ο Κολοσσός Ρόδου, όπου επιβλήθηκε του ΚΑΟΔ με 72-68.

Σκοτ και Μανολόπουλος πέτυχαν από 17 και 14 πόντους αντίστοιχα για τους νικητές, ενώ ο Ζάρας με 22 ξεχώρισε από τους γηπεδούχους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις