Αλ. Τσίπρας: Δεν υπάρχει Grexit αλλά Σαμαράς exit

Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015 20:05
UPD:22:22
FOSPHOTOS /Angelos Christofilopoulos
A- A A+

Σφοδρή επίθεση κατά του Πρωθυπουργού εξαπέλυσε από την Κόρινθο ο Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας τον Αντώνη Σαμαρά για μαύρη προπαγάνδα, τρομοκρατία και εκστρατεία φόβου.

«Σε τρία πράγματα επένδυσε το πρωθυπουργικό περιβάλλον το τελευταίο διάστημα… Στην φυγή καταθέσεων. Στο Grexit. Στο επονείδιστο και δυσβάστακτο χρέος. Και τα τρία τα έφαγε το μαύρο σκοτάδι», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και τα τρία, πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, τα τελειώνουν κάθε μέρα αυτοί που περίμενε ο κ. Σαμαράς ότι θα τον στηρίξουν. Οι θεσμικοί παράγοντες της Ευρώπης, οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, ο ξένος Τύπος.

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ήρθε η ώρα πολίτες της Κορινθίας να το πούμε ξεκάθαρα : Το Grexit, μας τελείωσε, δεν υπάρχει. Το μόνο exit που απέμεινε είναι το Σαμαράς exit. Δεν υπάρχει έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, υπάρχει έξοδος του Σαμαρά από την εξουσία. Κι αυτό θα γίνει, όπως σας βλέπω και με βλέπετε. Σε λίγες μέρες. Στις 25 αυτού του ιστορικού αυτού Γενάρη», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΑΥΓΗ

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού περί φράχτη στον Έβρο, ο κ. Τσίπρας είπε: «Είδατε που έφτασε ο πρωθυπουργός στο τρομοκρατικό του παραλήρημα. Έκανε στοιχείο της προπαγάνδας του ακόμα και το δράμα με τους τόσους νεκρούς στη Γαλλία. Έκανε στοιχείο της μαύρης προπαγάνδας του ακόμη και τη βαρβαρότητα των τζιχαντιστών».

Ο Πρωθυπουργός ξεκίνησε από τη γαλλική τραγωδία, πήγε στους τζιχαντιστές και στον φράχτη, πέρασε από τον Έβρο, πάτησε επί 12 δολοφονημένων στο Παρίσι και κατέληξε πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε: «Αν αυτό δεν λέγεται χυδαιότητα πολιτική. Αν αυτός δεν είναι ο πιο ωμός ακροδεξιός λόγος. Αν αυτό δεν είναι περιφρόνηση στα αθώα θύματα και στο δράμα μιας χώρας. Τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή