Σούπερ Λίγκα: Ο Πλατανιάς «καθάρισε» με 3-0 τον Πανιώνιο

Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015 19:39
UPD:19:42
ACTION IMAGES
A- A A+

Το ιδανικότερο φινάλε στον πρώτο γύρο της Σούπερ Λίγκας έκανε ο Πλατανιάς, που επικράτησε με 3-0 του Πανιωνίου στα Περιβόλια, για την 11η αγωνιστική (εξ αναβολής) της Σούπερ Λίγκας.

Μετά το πρώτο… αναγνωριστικό 15λεπτο, διάστημα στο οποίο ο Πανιώνιος «πατούσε» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε με το σουτ του Σιώπη στο 6΄ (απόκρουσε σε κόρνερ ο Ολιμπά), οι γηπεδούχοι ανέβασαν… στροφές και κυριάρχησαν.

Στο 22΄ η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου έφτασε μία ανάσα από το γκολ, όταν ο Αγκιλέρα βρέθηκε εντελώς μόνος του στο ύψος του πέναλτι, αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν άστοχο.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Γιαννακόπουλος απόκρουσε το σουτ του Τσουράκη και στο… ριμπάουντ ο Μπανανά έπιασε νέο σουτ που έδιωξε σε κόρνερ ο Ρισβάνης.

Νέα διπλή ευκαιρία για τον Πλατανιά στο 39΄ με τον Τόρες, ο οποίος βρέθηκε δύο φορές σε θέση βολής στην περιοχή και ισάριθμες ο Γιαννακόπουλος έδειξε την κλάση του.

Με δοκάρι για τον Πανιώνιο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Ο Κολοβός μπήκε στην περιοχή από αριστερά στο 49΄, έπιασε το δυνατό σουτ κι έστειλε τη μπάλα στη δεξιά δοκό του Ολιμπά.

Στην πρώτη του οργανωμένη επιθετική προσπάθεια στο δεύτερο μέρος, ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ με το πλασέ του Μιλούνοβιτς στο 55΄, μετά την ασίστ του Τόρες.

Το έργο των φιλοξενούμενων έγινε ακόμη πιο δύσκολο στη συνέχεια, καθώς στο 59΄ ο Γιάχος απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Οικονόμου για φράγμα στο ύψος της μεσαίας γραμμής (τραβηγμένη η απόφαση του ρέφερι από την Χίο).

Ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης πήραν οι γηπεδούχοι στο 70΄ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μιλούνοβιτς στο ματς (2-0), ωστόσο, στο 80΄ οι Νεοσμυρνιώτες είχαν μεγάλη ευκαιρία για να ξαναμπούν στο παιχνίδι με το σουτ του Κολοβού να σταματάει στο δεξί δοκάρι.

Το «τρίποντο» για τον Πλατανιά «σφράγισε» στο 84΄ ο Τόρες με κεφαλιά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις