Ευρωλίγκα: Δηλώσεις Πασκουάλ, Ιβάνοβιτς

Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015 00:57
UPD:00:59
ICONPRESS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ντούσκο Ιβάνοβιτς (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Για μεγάλη χαμένη ευκαιρία έκανε λόγο ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα στο «Παλαου Μπλουγκράνα».

Πικραμένος από τον τρόπο που έχασε η ομάδα ήταν ο Μαυροβούνιος τεχνικός και δεν έκρυψε το συναίσθημά του στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα. Η άμυνά μας ήταν κακή στην τρίτη περίοδο, δεν μπήκαμε καλά στο δεύτερο μέρος, κάτι που μας συμβαίνει για πρώτη φορά.

Ακόμα κι έτσι, όμως, ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες. Ο δρόμος ακόμη είναι μακρύς, ωστόσο, εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ομάδα στη διοργάνωση. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τέτοιου είδους ματς. Ο Χουέρτας ήταν εξαιρετικός απόψε, είναι πολύ ταλαντούχος και κάνει πολλά πράγματα, πέραν του σκοραρίσματος. Στο τέλος παίξαμε μια λάθος άμυνα και κάναμε ένα παραπάνω λάθος» πρόσθεσε ο προπονητής των «πρασίνων».

Από την πλευρά του Τσάβι Πασκουάλ τόνισε ότι μετά από 3 σερί ήττες η νίκη επί του Παναθηναϊκού μπορεί να είναι η αρχή για την αγωνιστική ανάκαμψη της Μπαρτσελόνα.

«Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ σημναντικό για εμάς, ιδιαίτερα μετά την ήττα στο Βερολίνο από την Άλμπα. Νικήσαμε χάρις στους οπαδούς μας, αν και δε ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε.

Μας βοήθησαν πολύ κάποια σουτ από τους Χεζόνια και Αμπρίνες. Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα πολύ επικίνδυνη ομάδα, αλλά βρήκαμε τις λύσεις που χρειάζονταν. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα στη συνέχεια, καθώς δώσαμε πολλούς εύκολους πόντους στον αντίπαλο. Μετά τις τρεις σερί ήττες, ήρθε η νίκη κι ελπίζω πως από παιχνίδι σε παιχνίδι θα επανέλθουμε στα γνωστά στάνταρ μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις