Εθνικό Συμβούλιο Ανασυγκρότησης δημιουργεί το ΠΑΣΟΚ

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2004 08:03
A- A A+

Στη δημιουργία Εθνικού Συμβουλίου Ανασυγκρότησης προχωρεί το ΠΑΣΟΚ εν όψει του συνεδρίου που θα διεξαχθεί το φθινόπωρο.

Η απόφαση ελήφθη χθες σε σύσκεψη στελεχών που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου και ανακοινώθηκε από τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί και στην σημερινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, τα μέλη του οποίου, στη συνεδρίαση της Δευτέρας του οργάνου (χωρίς την παρουσία του κ. Παπανδρέου) εξέφρασαν δυσαρέσκεια για τον παραγκωνισμό τους από τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων για την πορεία του κόμματος μετά τις εκλογές.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, στις δηλώσεις του, ενόψει της σημερινής συνεδρίασης, δεν θέλησε να πει περισσότερα πράγματα, ούτε να ξεκαθαρίσει, παρά το ότι ρωτήθηκε, αν στο Συμβούλιο Ανασυγκρότησης θα μετέχουν και στελέχη που δεν ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ.

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, περιορίσθηκε να αναφέρει ότι στη διαδικασία ανασυγκρότησης θα λάβουν μέρος όλοι οι πολίτες οι οποίοι μετείχαν στη διαδικασία εκλογής του κ. Παπανδρέου στην ηγεσία του Κινήματος.

Ο κ. Χρυσοχοίδης αναφέρθηκε και στην ανασυγκρότηση των Τομέων Δράσης του ΠΑΣΟΚ, θέμα το οποίο επίσης θα συζητηθεί στην σημερινή συνεδρίαση, αλλά και στη συγκρότηση και τη λειτουργία των κοινοβουλευτικών τομέων εργασίας.

Στόχος της όλης προσπάθειας, όπως ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης, είναι το ΠΑΣΟΚ να αποδεικνύει καθημερινά, ασκώντας υπεύθυνη αλλά και χωρίς εκπτώσεις αντιπολίτευση, την ετοιμότητα και τη δυνατότητά του «να αναλάβει ανά πάσα στιγμή και πάλι την εμπιστοσύνη των Ελλήνων και των Ελληνίδων».

ΠΗΓΗ : Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή