ΔΗΜΑΡ-Πράσινοι: Ο Βασίλης Βασιλικός επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας

Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2015 19:53
UPD:20:20
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας της συνεργασίας της ΔΗΜΑΡ με τους «Πράσινους-Αλληλεγγύη».

Όπως ανακοινώθηκε, αύριο Παρασκευή στις 11:30 π.μ, στα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης, ο Νίκος Χρυσόγελος, συν-επικεφαλής των «Πρασίνων-Αλληλεγγύη» και ο Βασίλης Βασιλικός, θα προβούν σε δηλώσεις.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Χρήστος Μαχαίρας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Σκάι, είχε κάνει γνωστό πως κ. Βασιλικός αποδέχθηκε τη σχετική πρόταση.

«Μας τιμά η παρουσία του και όχι μόνο γιατί είναι ένας σπουδαίος Έλληνας, το έμπρακτο ενδιαφέρον του μεγάλου αυτού συγγραφέα για τα κοινά, η ευαισθησία του και η προσήλωση που επιδεικνύει σε συγκεκριμένες αρχές και αξίες είναι απάντηση - είναι η άλλη όψη - στην αποπνικτική ατμόσφαιρα της μεταγραφολογίας των ημερών», σημείωσε ο κ. Μαχαίρας, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την αποδοκιμασία του συνδυασμού για τις μεταπηδήσεις βουλευτών από το ένα κόμμα στο άλλο.

Στο ψηφοδέλτιο της Β' Αθηνών θα συμμετάσχει ο καθηγητής Μηχανικής του ΜΙΤ Γ. Παπαβασιλόπουλος, που μετείχε στην πενταμελή γραμματεία της κατάληψης του Πολυτεχνείου το 1973.

newsroom naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή