Ολυμπιακός: Παρουσιάστηκε ο Περέιρα

Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2015 15:46
UPD:15:59
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΣΑΓΙΑΣ ΤΑΚΗΣ
A- A A+


Πανέτοιμος να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε νέες επιτυχίες συστήθηκε στο ελληνικό κοινό ο Βίτορ Περέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρουσιάστηκε το μεσημέρι από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ και στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι να φτιάξει μία ομάδα που θα παίζει ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο.

«Θέλω να δημιουργήσω έναν Ολυμπιακό που όταν αγωνίζεται θα προσφέρει θέαμα και θα παίζει επιθετικά. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου στο σύλλογο» ήταν τα πρώτα λόγια του 46χρονου προπονητή.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν αυτός που τον παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου, τονίζοντας πως «… η αλλαγή προπονητή ήταν για εμάς συνειδητή απόφαση».

Συνέχισε λέγοντας: «Ο Μίτσελ ήταν γνώστης του ποδοσφαίρου, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, χρειαζόταν ένας που θα είναι γνώστης σε δύσκολες συνθήκες.»

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε τι περιμένει από τον Περέιρα: «Θέλουμε με κάθε τρόπο αυτή η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα. Είναι ένας προπονητής που μπορεί υπό πίεση να παίρνει τις σωστότερες αποφάσεις. Ελπίζουμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός θα είναι πρώτος και στο τέλος της σεζόν πρωταθλητής».

«Θέλω να πάρουμε νίκες, πρωταθλήματα» είπε στον πρόλογό του ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Αλ Αχλί και συνέχισε: «Ξέρω ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικά για αυτό τον σύλλογο. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου, θέλω να αφήσω μία ομάδα που θα παίζει επιθετικό και όμορφο ποδόσφαιρο. Ξέρω, επίσης, πάρα πολύ καλά ότι εδώ ένα αποτέλεσμα μετράει στην ομάδα και αυτό είναι η νίκη. Θα δίνουμε καθημερινά εξετάσεις και θέλω να περάσω όλα τα στοιχεία μου στην ομάδα.»

Το όνειρό του μετά την πρόσληψή του στον Ολυμπιακό: «Εγώ και η ομάδα τρεφόμαστε από τίτλους. Θέλω να συνεχίσω να κερδίζω πρωταθλήματα. Επίσης, θα ήθελα να κάνουμε μία καλή πορεία στο Champions League ή το Europa League».

Όσον αφορά τον τρόπο που θα παίζει ο Ολυμπιακός, επιθυμία του είναι να φέρει το… μοντέλο της Πόρτο: «Οι αντίπαλοι δεν θα πρέπει να μας κάνουν ευκαιρίες. Πρέπει να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να βάζουμε πάρα πολλά γκολ. Έτσι έκανα στην Πόρτο και νομίζω ότι πέτυχα. Το ίδιο επιθυμώ και για τον Ολυμπιακό. Να έχουμε καλή άμυνα, κατοχή της μπάλας και να πετύχουμε πολλά γκολ».


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις