Προβάδισμα πρόκρισης για Ατλέτικο Μαδρίτης στο Κύπελλο, 2-0 τη Ρεάλ

Τετάρτη, 07 Ιανουαρίου 2015 23:57
UPD:08/01/2015 00:57
REUTERS/SUSANA VERA
A- A A+

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βρει κακό... μπελά με την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία νίκησε απόψε για ακόμη μία φορά τη «βασίλισσα» και απειλεί να την αφήσει εκτός του ισπανικού Κυπέλλου.

Οι «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε επιβλήθηκαν στο «Βιθέντε Καλντερόν» της πρωταθλήτριας Ευρώπης, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στη φάση των «16» στο Copa del Rey κι απέκτησαν σαφές προβάδισμα πρόκρισης για την προημιτελική φάση.

Τα πάντα κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ραούλ Γκαρσία να νικά τον Κέιλορ Νάβας από τα 11 μέτρα στο 58΄ και τον Χοσέ Χιμένεθ να διπλασιάζει στο 76΄ και να βάζει πολύ δύσκολα στη Ρεάλ ενόψει της ρεβάνς, στις 15 Ιανουαρίου.

Αντίθετα, μάχη αναμένεται να δοθεί στον επαναληπτικό ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, καθώς το «κίτρινο υποβρύχιο» πήρε ισχνή νίκη στο «Μαδριγάλ» απέναντι στους Βάσκους με 1-0, χάρις στο γκολ του Ντένις Τσερίσεφ στο 72΄.

Οριακό προβάδισμα απέκτησε και η Βαλένθια μετά τη νίκη στο «Μεστάγια» επί της Εσπανιόλ με 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Χοσέ Γκάγια στο 11΄, η Εσπανιόλ ισοφάρισε με τον Κρίστιαν Στουάνι στο 60΄, ενώ τη νίκη στις «νυχτερίδες» έδωσε με πέναλτι ο Άλβαρο Νεγρέδο, στο 86΄.

Ανοιχτούς λογαριασμούς, τέλος, άφησαν Αλμερία και Χετάφε, που αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην έδρα της πρώτης και σκόρερ του αγώνα τον Βέρθα, ο οποίος άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ εις βάρος των γηπεδούχων στο 22΄ και ισοφάρισε με πέναλτι στο 58΄!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις