Επίθεση αυτοκτονίας σε αστυνομικό τμήμα στην Κωνσταντινούπολη

Τρίτη, 06 Ιανουαρίου 2015 19:45
UPD:21:45
REUTERS/OSMAN ORSAL

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ένας αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά κατά την επίθεση υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του, ενώ ακόμη ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε ελαφρά.

A- A A+

Ένας αστυνομικός έχασε σήμερα τη ζωή του στην Κωνσταντινούπολη, όταν γυναίκα οπλισμένη με εκρηκτικά εισέβαλε σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής Σουλτάναχμετ πυροδοτώντας μία χειροβομβίδα, πριν ανατιναχθεί και η ίδια.

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της πόλης, Βασίπ Σαχίν, η γυναίκα μιλούσε αγγλικά κατά την είσοδό της στο αστυνομικό τμήμα, ενώ η ταυτότητά της δεν έχει γίνει γνωστή.

Κατά την επίθεση, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά και υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του, ενώ ακόμη ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε ελαφρά.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε, ότι δεν είναι σαφές αν η γυναίκα καμικάζι είχε σχέση με κάποια συγκεκριμένη οργάνωση και ότι έχει δώσει εντολή για τη διεξαγωγή ενδελεχούς έρευνας.

EURONEWS

«Οι αρχές ερευνούν εάν υπάρχει σχέση με κάποια οργάνωση... έχουμε δώσει εντολές για τη διεξαγωγή της πλέον ενδελεχούς έρευνας», είπε στους δημοσιογράφους ο Τούρκος πρωθυπουργός.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή