Σούπερ Λίγκα: Ισόπαλοι χωρίς τέρματα ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός

Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 16:22
UPD:18:18
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

Η αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής που ξεκίνησε χθες και διακόπηκε λόγω ομίχλης, ολοκληρώθηκε σήμερα, με το... δεύτερο μέρος της και τις δύο ομάδες εμφανώς επηρεασμένες από τα χθεσινά γεγονότα, ιδιαίτερα στο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου που δεν κράτησε περισσότερο από 20 λεπτά.

A- A A+

Δύο πολύτιμους βαθμούς στην κούρσα του τίτλου άφησε στους «Ζωσιμάδες» ο Παναθηναϊκός, που αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0).

Η αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής που ξεκίνησε χθες και διακόπηκε λόγω ομίχλης, ολοκληρώθηκε σήμερα, με το... δεύτερο μέρος της και τις δύο ομάδες εμφανώς επηρεασμένες από τα χθεσινά γεγονότα, ιδιαίτερα στο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου που δεν κράτησε περισσότερο από 20 λεπτά.

Με «σφιχτή» άμυνα και αντεπιθέσεις ο ΠΑΣ ήταν αρκετά απειλητικός στο δεύτερο ημίχρονο, όπου έχασε τρεις καλές ευκαιρίες, ενώ και οι «πράσινοι» είχαν σπουδαίες φάσεις για να πάρουν το «τρίποντο», με μοιραίο παίκτη τον Καρέλη που στο τέλος του ματς δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Με το βαθμό αυτό ο Παναθηναϊκός έμεινε 7 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και 6 από τον Ολυμπιακό, ενώ οι Ηπειρώτες έφτασαν στους 24 βαθμούς, όσους και η Ξάνθη, με την οποία μοιράζονται την 8η θέση (οι Ακρίτες παίζουν αργότερα με τον Πανθρακικό). 

Ο Παναθηναϊκός είχε την πλήρη κατοχή της μπάλας, καλύτερη κυκλοφορία, αλλά εάν εξαιρέσει κανείς την φάση του πρώτου μέρους όταν ο Ατζαγκούν δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στην άδεια εστία.

Στο δεύτερο μέρος, διάστημα στο οποίο παίχτηκε καλύτερο ποδόσφαιρο και πάλι οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο του ματς, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έχασαν τις περισσότερες ευκαιρίες για να πάρουν το «τρίποντο». Με σωστή τακτική και 9 παίκτες κάτω από τη μεσαία γραμμή, ο ΠΑΣ έβγαζε... φαρμακερές αντεπιθέσεις.

Σε μία από αυτές στο 54΄ οι Γιαννιώτες «άγγιξαν» το γκολ, αλλά η κεφαλιά του Κοροβέση κι ενώ η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα παρενεβλήθησαν οι Στιλ και Τριανταφυλλόπουλος, της άλλαξαν πορεία κι έτσι «σώθηκε» ο Παναθηναϊκός από βέβαιη παραβίαση.

Η είσοδος του Μάρκους Μπεργκ δεν έφερε σημαντικές αλλαγές στον επιθετικό τομέα για το «τριφύλλι», καθώς οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί και στο 61΄ έχασαν άλλη μία καλή ευκαιρία για να σκοράρουν. Το σουτ του Τσάβες, όμως, από πολύ καλή θέση δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει χωρίς πρόβλημα στην αγκαλιά του Στιλ.

Στο 87΄ ο Καρέλης έχασε την ευκαιρία του αγώνα για τον Παναθηναϊκό όταν βρέθηκε τετ-α-τετ με το Βελλίδη, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στερώντας τους «πράσινους» τους τρεις βαθμούς, ενώ στην επόμενη επίθεση ο ΠΑΣ έφτασε μία ανάσα από το γκολ της νίκης, με τον Στιλ να κάνει μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Τσουκαλά (η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι).

Στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός έχασε νέα τεράστια ευκαιρία, όταν ο Βελίδης έκανε σπουδαία επέμβαση στο σουτ του Καρέλη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις