Επισκόπηση Τύπου

Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 08:13
UPD:08:13
A- A A+

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Οι νέοι μισθοί και συντάξεις"

Η εφημερίδα γράφει "αύξηση στις καθαρές αποδοχές τους θα δουν μισθωτοί και συνταξιούχοι στη μισθοδοσία του Ιανουαρίου, λόγω της μείωσης κατά 30% της εισφοράς αλληλεγγύης".

ΕΘΝΟΣ: "Πολιτικές καραμπόλες στην Κεντροαριστερά"

Η εφημερίδα σημειώνει "σκηνικό «κινούμενης άμμου» διαμορφώνεται στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς, λίγο πριν τα κόμματα πάρουν θέση στην προεκλογική μάχη. Οι πολιτικές καραμπόλες μετά και το «διαζύζιο» της ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν νέες διαστάσεις, ενώ η κίνηση του Γ. Παπανδρέου να αγνοήσει τις εκκλήσεις για ενότητα επιταχύνει τις εξελίξεις".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "«Προφητεία» Πούτιν: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "οι ΗΠΑ θέλουν να καταστρέψουν το πυρηνικό μας οπλοστάσιο με αφνιδιαστικό χτύπημα"!"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "5 ανατροπές το 2015 σε συντάξεις, εφάπαξ, όρια ηλικίας"

Η εφημερίδα γράφει ότι "ανατροπές έρχονται μέσα στο 2015 στο ασφαλιστικό, με αλλαγές που θα επηρεάσουν τις συντάξεις, τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης και τα εφάπαξ".

ΕΣΤΙΑ: "Μεγάλα διδάγματα από το παρελθόν"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "είναι στο χέρι του ελληνικού λαού να αποφασίσει τι προτιμά. Προ 100 ετών, όπως έγραφε η «Εστία», «εγνώριζε να σκέπτεται, να πολιτεύεται, να κυβερνάται». Αλλά μόνον πρόσκαιρα. Διότι λίγα χρόνια αργότερα οδηγήθηκε στον εθνικό διχασμό και την μεγάλη εθνική καταστροφή. Τώρα τα διλήμματα είναι πάλι τα ίδια. Πρωτίστως σε οικονομικό επίπεδο, αλλά ίσως και σε εθνικό. Αραγε θα λάβουμε το μεγάλο δίδαγμα από το παρελθον;"

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Πάγος στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "χάλασε ο «αρραβώνας» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ, αφού η Αγ. Κωνσταντίνου απέρριψε τις προϋποθέσεις της Κουμουνδούρου. Στο κόμμα του Φ. Κουβέλη μιλούν για προσβλητική συμπεριφορά, ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν υπερβολικές τις απαιτήσεις των πρώην συντρόφων τους".

ΤΑ ΝΕΑ: "Μισάνοιξε η πόρτα του φρενοκομείου"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "φόβους για εκτροχιασμό της προεκλογικής εκστρατείας γεννά η ακραία αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο τον κίνδυνο χρεοκοπίας. Αφορμή στάθηκαν ατυχείς δηλώσεις στελέχους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο παρουσίασε δικές του απόψεις περί στάσης πληρωμών ως κεντρικές αποφάσεις - προκαλώντας παρέμβαση του ίδιου του Πρωθυπουργού".

Kontranews: "Στο κουφάρι του Ανδρέα 2 προδότες φτιάχνουν 2 ΠΑΣΟΚ!"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "στα έσχατα όρια του εξευτελισμού οδήγησαν το ιστορικό ΠΑΣΟΚ οι ανεκδιήγητοι προδότες Γιωργάκης και Βενιζέλος που βρέθηκαν στην ηγεσία της παράταξης καθώς και οι λιποτάκτες που εμφανίζονται ως ιστορικά στελέχη και εγγυητές της ενότητας και της συνέχειας της παράταξης, της οποίας τώρα γίνονται νεκροθάφτες".

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή