«Ύστατη έκκληση» Γ. Καψή να μη διασπάσει κανείς το ΠΑΣΟΚ

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου έλεγε: "Δεν φτιάξαμε ένα κόμμα για καρέκλες και οφίκια"»
Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014 16:07
UPD:17:33
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Καψής.

A- A A+

«Υστάτη έκκληση να μη διασπάσει κανείς το ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα ο γιος του ιδρυτή του» απηύθυνε το ιστορικό στέλεχος του κόμματος Γιάννης Καψής, εν μέσω των πληροφοριών που φέρουν τον Γιώργο Παπανδρέου αποφασισμένο να ανακοινώσει νέο κόμμα.

«Στις κρίσιμες αυτές στιγμές για το ΠΑΣΟΚ και για τη χώρα μου έρχονται στον νου τα λόγια του ιδρυτού του, του Ανδρέα Παπανδρέου, προς τον γιο του Γιώργο: Δεν φτιάξαμε ένα κόμμα για καρέκλες και οφίκια. Φτιάξαμε ένα κίνημα που θα ζήσει για πολλά.., πολλά... πολλά χρόνια» σημειώνει ο κ. Καψής και προσθέτει: 

«Της κείνου ρήμασι πειθόμενος απευθύνω υστάτη έκκληση να μη διασπάσει κανείς το ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα ο γιος του ιδρυτή του. Βαριά η  ευθύνη όλων μας απέναντι στην Ιστορία».

«Δεν ξέρω πώς θα το πει το κόμμα του ο Γ. Παπανδρέου, ξέρω πως δεν πρέπει να το κάνει» δήλωσε από τον πλευράς του ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος απαντώντας σε σχετική ερωτήση, στον Real FM.

Ο κ. Λοβέρδος ανέφερε πως χθες είπε στον κ. Παπανδρέου ότι «δεν θα μας ρωτάει κανείς για τα θέματα της πατρίδας, αλλά γιατί έγινε η διάσπαση».

«Θα είμαστε καρικατούρα» πρόσθεσε ο υπουργός Παιδείας. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή