Ολυμπιακός: Τρεις μήνες και όχι ενάμιση εκτός δράσης ο Αγραβάνης!

Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014 00:16
UPD:00:19
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/Kostas Georgopoulos

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Πολύ πιο σοβαρός είναι τελικά ο τραυματισμός του Δημήτρη Αγραβάνη στο χέρι, καθώς ο νεαρός φόργουορντ του Ολυμπιακού αναμένεται να μείνει 3 μήνες εκτός δράσης κι όχι 6 εβδομάδες, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.

Ο νεαρός παίκτης υπέστη κάταγμα σκαφοειδούς στο αριστερό χέρι και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ των Πειραιωτών θα έμενε εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες.

Τα πράγματα, όμως, δυστυχώς για τον ίδιο, αλλά και την ομάδα του είναι χειρότερα. Στο σημείο που τραυματίστηκε του τοποθετήθηκε γύψος, τον οποίο θα βγάλει μετά από περίπου 1.5 μήνα. Η εποστροφή του στο παρκέ υπολογίζεται στα τέλη Μαρτίου, ενώ δεν έχει αποκλειστεί ακόμη το ενδεχόμενο να χειρουργηθεί.

Η ζημιά είναι... διπλή για τον Ολυμπιακό, καθώς δε μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφή παίκτη για να καλύψει το κενό του Αγραβάνη στην Ευρωλίγκα, μιας και η διορία που είχαν οι ομάδες που συμμετέχουν στο Top 16 τελείωσε το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου (χθες). Εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» θελήσουν να ενισχυθούν στην θέση «4» θα έχουν το δικαίωμα να το κάνουν μεταξύ της 6ης και της 7ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης της διοργάνωσης.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις