Τόρες: «Επέστρεψα στο σπίτι μου»

Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014 15:38
UPD:15:40
EPA/ANDY RAIN

Ο Ισπανός στράικερ τόνισε ότι ο λόγος που αποχώρησε από τη Μίλαν έχει να κάνει με το μικρό χρόνο συμμετοχής που είχε στην ενδεκάδα το τελευταίο διάστημα (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Πανευτυχής με την επιστροφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης δήλωσε ο Φερνάντο Τόρες, μετά την παρουσίασή του από τους «ροχιμπλάνκος» στο Ντουμπάι.

Ο Ισπανός στράικερ τόνισε ότι ο λόγος που αποχώρησε από τη Μίλαν έχει να κάνει με το μικρό χρόνο συμμετοχής που είχε στην ενδεκάδα το τελευταίο διάστημα, ενώ υποσχέθηκε στον κόσμο της Ατλέτικο ότι θα κάνει περισσότερα πράγματα από αυτά που περιμένουν.

«Στη Μίλαν μου έδειξαν ότι με χρειάζονται. Μετά από λίγους μήνες, όμως, τα πράγματα άλλαξαν κι ο προπονητής αποφάσισε να χρησιμοποιεί άλλους παίκτες. Δεν έβρισκα αυτό που έψαχνα όταν έφυγα από την Αγγλία κι έτσι ήμουν αναγκασμένος να συνεχίσω το ψάξιμο», τόνισε μεταξύ άλλων ο 30χρονος φορ και συμπλήρωσε:

«Η Ατλέτικο είναι για μένα μέρος της ευτυχίας. Ο κόσμος γνωρίζει πως είναι το σπίτι μου η ομάδα αυτή. Οι φίλοι της Ατλέτικο ζητούν πάντα από τους παίκτες να δίνουν τα πάντα στο γήπεδο και να είναι σίγουροι πως θα κάνω αυτό ακριβώς και πολλά περισσότερα».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις