Ύβρεις και απειλές από βουλευτές της Χρυσής Αυγής μετά την ψηφοφορία

Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014 13:05
UPD:14:28
SOOC/Nick Paleologos

Βουλευτές της Χρυσής Αυγή έτειναν προς τον Πρωθυπουργό τον αντίχειρα προς τα κάτω, πράξη που έκανε και ο Γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος.

A- A A+

Με χειροκροτήματα και όρθιοι υποδέχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ το αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας που εκφώνησε ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Αντίθετα οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έμειναν στη θέση τους.

Βουλευτές της Χρυσής Αυγής φώναξαν «είστε ξεφτιλισμένοι», «ο Σαμαράς στη φυλακή», «σας περιμένουμε στη φυλακή», «θα έρθετε μαζί μας». Επίσης έτειναν προς τον Πρωθυπουργό τον αντίχειρα προς τα κάτω, πράξη που έκανε και ο Γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος.

ΒΟΥΛΗ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος έσπρωξε τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως Βασίλη Κικίλια, ενώ ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός σηκώθηκε όρθιος και φώναξε: «Μπούκουρα, πού είσαι ρε μ…λ…κα;». Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος σήκωσε εφημερίδα.

Επίσης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης σηκώθηκε όρθιος και διαμαρτυρήθηκε επειδή οι βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ χειροκρότησαν μετά την ανακοίνωση του αρνητικού αποτελέσματος της τρίτης ψηφοφορίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής είπε: «Όπως γράφει ο Θουκυδίδης, οι αρχαίοι Αθηναίοι πανηγύριζαν την ώρα που γκρέμιζαν τα τείχη της πόλης, αφήνοντάς την ανοχύρωτη! Εύχομαι να διαψευστώ!».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή