Στη Βαρβάκειο ο Γ. Γιακουμάτος

Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 12:32
UPD:14:11
NAFTEMPORIKI.GR
A- A A+

Τη Βαρβάκειο αγορά επισκέφθηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος, προκειμένου να ελέγξει και ο ίδιος τις τιμές στα κρεατικά και τρόφιμα που έχουν ζήτηση αυτές τις ημέρες εν όψει των Χριστουγέννων. 

Ο υφυπουργός συνομίλησε με τον πρόεδρο των κρεοπωλών της κεντρικής αγοράς των Αθηνών Κλεάνθη Τσιρώνη, με εμπόρους και με καταναλωτές και δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της αγοράς.

«Ο Έλληνας περνά δύσκολες μέρες. Αυτό που χρειάζεται να κάνει η αγορά είναι ένα. Να του δώσει καλή ποιότητα σε καλή τιμή. Φέτος κοιτάξαμε οι τιμές να είναι ανθρώπινες. Εγώ απελευθέρωσα τις εκπτώσεις για όλο το χρόνο» τόνισε.

Οι κρεοπώλες από την πλευρά τους υπογράμμισαν ότι οι τιμές είναι χαμηλότερες από πέρυσι, σε αρκετά είδη, και περιμένουν να κορυφωθεί η κίνηση τις επόμενες μέρες.

Με πρόσφατη εγκύκλιό του ο κ. Γιακουμάτος είχε ζητήσει εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά για την αποτροπή φαινομένων εξαπάτησης και εκμετάλλευσης των καταναλωτών.

NAFTEMPORIKI.GR

«Καθήκον όλων μας είναι να περιφρουρηθεί το γιορτινό τραπέζι, ο ανταγωνισμός και η αγορά και να αποκλειστούν όλοι εκείνοι που θα προσπαθήσουν να αισχροκερδήσουν», σημείωσε, όταν υπέγραψε την εγκύκλιο. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή