Football League: Φινάλε για το 2014 με ''πεντάρα'' η ΑΕΚ

Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 21:55
UPD:21:57
ACTION IMAGES/ΣΑΓΙΑΣ ΤΑΚΗΣ
A- A A+

Η ΑΕΚ έπαιξε στο... ρελαντί, αλλά ακόμη κι έτσι δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει 5-1 τον Ηρακλή Ψαχνών στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β΄ Εθνικής, ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το 2014.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είχε τελειώσει, ουσιαστικά, με το παιχνίδι από το πρώτο πεντάλεπτο, αφού στο 3΄ ο Μπρέσεβιτς έγραψε το 1-0 και στο 5΄ ο Πλατέλλας διπλασίασε.

Το ημίχρονο τελείωσε 3-0 με τέρμα του Ντούνη στο 40΄, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά στο 63΄ με τον Μπακομήτρο, αλλά στη συνέχεια ο Μπρέσεβιτς στο 76΄ και ο Λαμπρόπουλος στο 83΄ ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο τελικό 5-1 για την πρωτοπόρο Ένωση.

Στη δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας για τον ίδιο όμιλο, Ερμιονίδα και Καλλιθέα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην έδρα της πρώτης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8΄ με τον Παβίσεβιτς, για να πάρει βαθμό η αθηναϊκό ομάδα με το τέρμα του Τσώνη στο 71΄.

Στο πλαίσιο του 2ου ομίλου, ο Απόλλωνας Καλαμαριάς έκανε την έκπληξη στη Ζάκυνθο, επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 2-0 χάρις στα γκολ των Δήμου στο 45ο λεπτό και Αναστασίου στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Στην Καρδίτσα, η τοπική Αναγέννηση κατάκτησε μία πολύ σημαντική νίκη με 1-0 απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα έχοντας σκόρερ τον Τζέκο στο 53΄, ενώ Ηρακλής και Λαμία έμειναν στο 0-0 στο ''Καυτανζόγλειο'' στάδιο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις