Εντυπωσιακές Χοφενχάιμ και Ανόβερο

Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 20:55
UPD:20:59
EPA/Maurizio Gambarini

Με θριαμβευτικό τρόπο ολοκλήρωσε η Χοφενχάιμ τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το 2014, καθώς συνέτριψε 5-0 τη Χέρτα στο Βερολίνο.

A- A A+

Το Ανόβερο βρέθηκε να χάνει στο 83ο λεπτό με 2-0 στην έδρα της Φράιμπουργκ, με επική αντεπίθεση ωστόσο στο εναπομείναν διάστημα κατόρθωσε να φύγει με ένα βαθμό από το γήπεδο της αντιπάλου του (2-2), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα.

Ο Μίκε Φραντζ έγραψε το 1-0 για τη Φράιμπουργκ στο 45΄ και ο Μαρκ-Όλιβερ Κεμπφ διπλασίασε στο 81΄ δίνοντας την εντύπωση ότι το ''πάρτι'' είχε σχολάσει στο ''Μάτζε Σόλαρ Στάντιον''.

Η ομάδα του Ταϊφούν Κορκούτ, όμως, είχε άλλα σχέδια και αφού αρχικά μείωσε με τον Λεονάρντο Μπίτενκουρτ στο 83΄ έφτασε στην ισοφάριση με τον Χοσέλου στις καθυστερήσεις. Έτσι, η Φράιμπουργκ μοιράζεται την τελευταία θέση με την Μπορούσια Ντόρτμουντ έχοντας από 15 βαθμούς, ενώ το Ανόβερο είναι όγδοο με 24.

Με θριαμβευτικό τρόπο ολοκλήρωσε η Χοφενχάιμ τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το 2014, καθώς συνέτριψε 5-0 τη Χέρτα στο Βερολίνο χάρις στο αυτογκόλ του Τζον Μπρουκς (23΄), τα δύο πέναλτι του Σετζάντ Σαλίχοβιτς (26΄, 39΄) και τα γκολ των Σβεν Σίπλοκ (74΄), Σεμπάστιαν Ρούντι (84΄). Οι νικητές ανέβηκαν στην έβδομη θέση (26 βαθμοί), ενώ η Χέρτα έμεινε στους 18 και είναι 13η.

Με την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής τελείωσε και ο πρώτος γύρος του γερμανικού πρωταθλήματος. Πλέον, οι ομάδες της Μπουντεσλίγκα θα σταματήσουν για τη χειμερινή διακοπή της διοργάνωσης και θα επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στα τέλη Ιανουαρίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις