Σ. Βούλτεψη: Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να καλύπτει τους συμμάχους του στη σκευωρία

Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 22:09
UPD:23:27
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

A- A A+

«Ο μόνος που δεν ενοχλείται από τη δυσοσμία που αναδύεται από τον βόρβορο είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας», σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την Κοζάνη για την υπόθεση Χαϊκάλη.

Η κ. Βούλτεψη τον κατηγόρησε ότι «συνεχίζει να καλύπτει τους συμμάχους και συνεργάτες του στην σκευωρία, υποστηρίζοντας πως Καμμένος και Χαϊκάλης έπεσαν θύματα …δολοπλοκίας». «Μετατρέπει τους θύτες σε θύματα και αδιαφορεί για την σπίλωση υπολήψεων καθ’ όλα έντιμων βουλευτών», πρόσθεσε.

Με αφορμή και το αίτημα του Μανώλη Γλέζου να μη συμπεριληφθούν Παραστατίδης και Βουδούρης στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβερνητική εκπρόσωπος προσάπτει στον κ. Τσίπρα πως «μέσα στο απίστευτο υβρεολόγιό του» έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει τον ευρωβουλευτή «…αρχηγό της διαπλοκής». «Πιο χαμηλά δεν έχει για τον κ. Τσίπρα», συνέχιζει.

«Μετά από τόσες ομολογημένες παρακολουθήσεις και άλλες παράνομες πράξεις, ο κ. Τσίπρας επιτίθεται και στη Δικαιοσύνη, κατηγορώντας τη για ολιγωρία. Μπροστά σ’ αυτήν την πολιτική ανηθικότητα, όλη η κοινωνία κρατά πράγματι τη μύτη της», καταλήγει η κ. Βούλτεψη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή