Καλύφθηκαν οι ΑΝΕΛ από τις διευκρινίσεις Γιαταγάνα

Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 19:13
UPD:19:57
SOOC/Nikos Libertas
A- A A+

Οι διευκρίνισεις της Χρυσούλας Γιαταγάνα για τις δηλώσεις που της αποδόθηκαν κάλυψαν τους ΑΝΕΛ, οι οποίοι τελικά φαίνεται πως δεν προτίθενται να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη. 

«Με ικανοποίηση διαβάσαμε τις δηλώσεις της συναδέλφου Χρυσούλας Γιαταγάνα με τις διευκρινίσεις - διαψεύσεις που έδωσε, σε όσα πρωταρχικά της αποδόθηκαν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ.

«Συνεπώς», πρόσθεσε, «από προηγούμενη ανακοίνωση μας παύει να ισχύει το κομμάτι που την αφορά, αλλά ισχύουν στο ακέραιο όσα είπαμε για τον Γ. Αποστολόπουλο».

Η κ. Γιαταγάνα φέρεται να δήλωσε το πρωί σε δημοσιογράφους ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος παραμένει συνεργάτης του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου. 

«Ποιος σας είπε ότι τα έσπασε με τον Π. Καμμένο; Ακόμη εκεί είναι. Τον Οκτώβριο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να επιστρέψω στους Ανεξάρτητους Έλληνες και του απάντησα "άντε φύγε από εδώ"», είναι τα λόγια που της αποδόθηκαν.

Λίγο αργότερα οι ΑΝΕΛ διεμήνυσαν ότι θα παραπέμψουν στη δικαιοσύνη οποιονδήποτε τους συκοφαντεί και προανήγγειλαν ότι θα πράξουν αυτό τη Δευτέρα με την κ. Γιαταγάνα.

Ακολούθησε διευκρινιστική δήλωση της ανεξάρτητης βουλευτού, η οποία τόνισε πως δεν είπε σε δημοσιογράφους ότι ο Γ. Αποστολόπουλος είναι συνεργάτης του κ. Καμμένου. 

«Δεν είπα ποτέ, και δεν πιστεύω, ότι οι καταγγελίες Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του είναι στημένες. Αντίθετα θεωρώ, και το υπογράμμισα στους δημοσιογράφους, ότι η υπόθεση αυτή είναι σοβαρή και πρέπει να ελεγχθεί άμεσα και εξονυχιστικά από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη», σημείωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή