Μπάσκετ: Οι αντιδράσεις των ΚΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 17:02
UPD:17:03
Shutterstock
A- A A+

Ανακοίνωση στην οποία υπογραμμίζει ότι ''η ατιμωρησία έλαβε τέλος'' εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μετά τη σημερινή απόφαση του ΑΣΕΑΔ να ακυρώσει την ετυμηγορία του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, που είχε κρίνει ως απαράδεκτη την ένσταση των ''ερυθρόλευκων'' κατά του κύρους της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Η ανακοίνωση:

«Το ΑΣΕΑΔ με σημερινή απόφασή του έκανε δεκτή την προσφυγή της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και, ανατρέποντας την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, κατακύρωσε αμετάκλητα τον από 09.10.2014 αγώνα Κυπέλλου υπέρ του Ολυμπιακού, λόγω της παράνομης παρουσίας του τότε Προέδρου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Δ. Γιαννακόπουλου στο γήπεδο. Η ατιμωρησία έλαβε τέλος».

Από την πλευρά της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση δια του ιδιοκτήτη της, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος προέβη σε επίσημη δήλωση. Σχολιάζοντας την ετυμηγορία του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών μιλά για «περίεργες σε σημείο γελοιότητας αποφάσεις που υποτιμούν και υποβαθμίζουν το άθλημα».

Ο Δ. Γιαννακόπουλος σχολίασε και την απόφαση για επανάληψη της αναμέτρησης Άρης-ΠΑΟΚ, η οποία είχε διακοπή από τους διαιτητές, εξαπολύοντας νέα επίθεση στα μέλη του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού και δικαιοδοτικού οργάνου της ΓΓΑ, χαρακτηρίζοντάς την «μια απόφαση για γέλια και για κλάματα αλλά και μια απόφαση ιδιαιτέρως επικίνδυνη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις