Πόλο: Παραιτήθηκε ο Κεχαγιάς από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών

Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 13:40
UPD:14:01
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
A- A A+

Την παραίτησή του από τη θέση του ομοσπονδιακού εκλέκτορα στην Εθνική Ανδρών πόλο υπέβαλε ο Σάκης Κεχαγιάς στον πρόεδρο της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλο.

Ο Έλληνας τεχνικός προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στις τάξεις των διεθνών, και όχι μόνο, το τελευταίο διάστημα, μετά την απόφαση να αποκλείσει από την αποστολή για τον αγώνα του World League με τη Ρουμανία τους Χρήστο Αφρουδάκη, Κώστα Τσαλκάνη και Βαγγέλη Δελακά.

Μια απόφαση που έφερε ραγδαίες εξελίξεις στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αφού οδήγησε στην (εκούσια) αποχώρηση και του Μανώλη Μυλωνάκη, ενώ δημιούργησε μια έκρυθμη κατάσταστη στις τάξεις της Εθνικής, απειλώντας τον προγραμματισμό της ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Καζάν και των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο Κεχαγιάς ανέλαβε την Εθνική Ανδρών στις αρχές του 2013, αντικαθιστώντας τον Ντράγκαν Άντριτς. Υπό την καθοδήγησή του η ''γαλανόλευκη'' ομάδα πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, όπου έφτασε αήττητη ως τα προημιτελικά, πριν χάσει από τη νικήτρια της διοργάνωσης, Ουγγαρία, και καταλάβει την έκτη θέση. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις