Εκλογές σε κλίμα πόλωσης «βλέπει» o Π. Τατσόπουλος

Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014 13:21
UPD:13:23
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Την εκτίμηση ότι η χώρα οδηγείται σε εκλογές σε κλίμα πόλωσης εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

«Βλέπω εκλογές, με ένα πολύ άσχημο κλίμα, εξαιρετικά πολωμένο» δήλωσε ο κ. Τατσόπουλος και πρόσθεσε: «Βλέπω ότι κλείνει η ψαλίδα ανάμεσα στη Ν.Δ. και στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό, απ' ό,τι φαίνεται, μπορεί και να ήταν το plan B του Σαμαρά. Και όσοι έχουμε σώας τας φρένας ακόμη - και είμαστε λίγοι- είναι να δώσουμε τον αγώνα τον καλό, ώστε στο μετεκλογικό τοπίο, που θα είναι μάλλον μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, να δυναμώσουμε τις φωνές του ρεαλισμού. Φωνές σαν το Ποτάμι».

Εκτίμησε ακόμη πως «δεύτερες εκλογές» θα υπάρξουν «μόνο στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ τρελαθεί τελείως και δεν απομονώσει τους λαϊκιστές και θελήσει να συνεχίσει τη δημαγωγία». «Πιστεύω ότι το περιβάλλον θα είναι τόσο τοξικό εκείνη τη στιγμή, που ούτε αυτοδυναμία θα πάρει, ούτε τίποτα. Ελπίζω ότι δεν θα ξαναρχίσουμε το γαϊτανάκι των εκλογών», είπε.

Καταφέρθηκε επίσης εναντίον όσαν υποστήριζαν ότι εξαγοράζονται βουλευτές σημειώνοντας ότι κατά τη χθεσινή ψηφοφορία «η Βουλή απέδειξε ότι δεν είναι πουλημένη».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή