Αδ. Γεωργιάδης: Αν πέσει η κυβέρνηση θα καταστραφεί η οικονομία

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 15:27
UPD:15:29
SOOC/Menelaos Myrillas

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ιδιαίτερα απαισιόδοξος για την επόμενη ημέρα, σε περίπτωση που πέσει η κυβέρνηση, εμφανίστηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στο Βήμα Fm.

Ειδικότερα, υποστήριξε ότι σε περίπτωση που δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η χώρα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές και πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά, η ελληνική οικονομία θα καταστραφεί γιατί η χώρα θα μπει σε παρατεταμένη πολιτική αβεβαιότητα. 

Επιπρόσθετα, σημείωσε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι προσωπική του πεποίθηση αλλά αυτό που πιστεύουν οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης, ο ξένος Τύπος αλλά και αξιωματούχοι της Ε.Ε., όπως ο Ζ.Κ. Γιουνκέρ.

EURONEWS

Αναφορικά  με το ενδεχόμενο αλλαγής υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι «αν πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ έστω και τώρα πρόσωπο-υποψήφιο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η κυβέρνηση πολύ σοβαρά θα το δεχόταν να το συζητήσει».

Όπως είπε, φαντάζεται πως ο κ. Σαμαράς, ως υπεύθυνος πρωθυπουργός, εάν είχε τέτοιου είδους πρόταση στα χέρια του που θα έβγαζε Πρόεδρο, θα τη σκεφτόταν σοβαρά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή