Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Ρεάλ...τεσσάρων αστέρων στον τελικό

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 00:20
UPD:00:22
REUTERS/YOUSSEF BOUDLAL

Οι «μερένγκες», πλέον, δε σκορπούν τον...τρόμο μόνο στην Ευρώπη, αλλά και εκτός της «Γηραιάς Ηπείρου» (Μαρόκο).

A- A A+

«Φύλο και φτερό» έκανε την Κρουζ Αζούλ η Ρεάλ Μαδρίτης. Στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων η «βασίλισσα» επικράτησε με 4-0 και πέτυχε την 21η σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει από το ξεκίνημα της περιόδου!

Οι «μερένγκες», πλέον, δε σκορπούν τον...τρόμο μόνο στην Ευρώπη, αλλά και εκτός της «Γηραιάς Ηπείρου» (Μαρόκο). Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να πήρε...ρεπό από το σκοράρισμα, ωστόσο, είχε δύο ασίστ κι έδωσε την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Η ομάδα του Μεξικού προσπάθησε όσο μπορούσε. Έχασε πέναλτι στο 2-0, είχε δοκάρι στο δεύτερο μέρος και μία-δύο καλές ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν δυνατό να απειλήσει περισσότερο το συγκρότημα του Κάρλο Αντσελότι, που κάνει πράγματα και θαύματα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο  Ράμος άνοιξε το σκορ στο 15’ με κεφαλιά μετά από φάουλ του Κρόος, ενώ στο 36΄ η ασίστ του Καρβαχάλ βρήκε σε ετοιμότητα το Μπενζεμά, που δεν αστόχησε (2-0).

Στη συνέχεια οι Μεξικανοί κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Κασίγιας δεν επέτρεψε στον Ταράδο να πανηγυρίσει.  Ο Μπέιλ στο 50΄ και ο Ίσκο λίγο αργότερα «εξαργύρωσαν» τις πάσες του Ρονάλντο και το σκορ έκλεισε στο 4-0. Η Ρεάλ με εμφατικό τρόπο προκρίθηκε στον τελικό του Σαββάτου στο Μακαρές, όπου είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Επίσης, η Ρεάλ απέχει, πλέον, τρεις νίκες από το παγκόσμιο ρεκόρ συνεχόμενων νικών, όπως αυτό έχει καταγραφεί στο βιβλίο Γκίνες και ανήκει στη βραζιλιάνικη Κοριτίμπα με 24.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις