Μέλη του ΠΑΣΟΚ κατά του σχεδίου Ανάν για το Κυπριακό

Τρίτη, 13 Απριλίου 2004 09:56
UPD:09:57
A- A A+

Επιστολή, την οποία θα παραδώσουν σήμερα στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, υπέγραψαν στελέχη του κόμματος, που αντιτίθενται στο σχέδιο Ανάν για το Κυπριακό.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα ζητούν με την επιστολή αυτή να ταχθεί το κόμμα εναντίον του σχεδίου. Η επιστολή προέρχεται από την κίνηση «Ελληνες Σοσιαλιστές«, με επικεφαλής τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Π. Οικονόμου.

Στο μεταξύ, δεκάδες προσωπικότητες - πολλά μέλη και πρώην μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, πρώην υπουργοί, βουλευτές, καθηγητές Πανεπιστημίου, αλλά και στελέχη άλλων κομμάτων - με επιστολή που έστειλαν πριν από το Πάσχα, προς τον πρόεδρο της Κύπρου Τάσσο Παπαδόπουλο, εκφράζουν την συμπαράστασή τους στην απόφασή του να μην αποδεχθεί το σχέδιο.

Μεταξύ των στελεχών αυτών είναι : Δ. Αλευρομάγειρος, Σούλα Αντωνίου, Ν. Απανωμεριτάκης, Γερ. Αρσένης, Μ. Βαρδάνης, Β. Βασιλάκης, Γ. Βασιλικόπουλος, Λ. Βερυβάκης, Δ. Γαϊτανίδης, Χρ. Γιανναράς, Μ. Γκίβαλος, Στ. Γιώτας, Αλ. Δαμιανίδης, Γ. Δασκαλάκης, Δ. Δημοσθενόπουλος, Αλ. Ζαρκάδας, Κ. Ζουράρις, Μ.Κασόλας, Θ. Κατσανέβας, Π. Κλάδης, Λίλα Κουρκουλάκου, Π. Κρητικός, Χρ. Λιακόπουλος, Γ.Α. Μαγκάκης, Γ. Μόρτζος, Π. Νεάρχου, Αρ. Πάνος, Στ. Παπαθεμελής, Γ. Πρασιανάκης, Γ. Ραυτόπουλος, Δ. Ρόκος, Πηνελόπη Σταφυλά, Θ. Στοφορόπουλος, Ε.Τσεκούρας, Σπ. Τσιρίπας, Β. Φίλιας, Μαρία Φραγκιαδάκη, Χ. Χατζηλαμπής, Π. Χατζηπαύλου, Θ. Χούτας και πολλοί άλλοι.

ΠΗΓΗ : Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή