Ιταλία: Γκολ ο Χριστοδουλόπουλος, νίκησε η Βερόνα

Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 17:55
UPD:18:03
EPA/DANIEL DAL ZENNARO
A- A A+

Με γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 47΄ η Βερόνα ανέτρεψε τα δεδομένα στο ματς με την Ουντινέζε και πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-1, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Serie A.

Ο Αντρέα Μαντορλίνι παρέταξε την ενδεκάδα και με τους τρεις Έλληνες που διαθέτει στο δυναμικό του ο σύλλογος και δικαιώθηκε. Ο Μόρας έκανε πολύ καλό ματς στην άμυνα, ο Ταχτσίδης ήταν ο ηγέτης στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και χάρισε το «τρίποντο» στην ομάδα του.

Η Ουντινέζε, που ξεκίνησε με τον Ορέστη Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια της, προηγήθηκε στο 31ο λεπτό με τον ηγέτη της, Αντόνιο Ντι Νατάλε, αλλά ακριβώς στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Λούκα Τόνι έφερε το ματς στα ίσια. Στο 78΄ μπήκε στο ματς ο Παναγιώτης Κονέ για τους γηπεδούχους, αλλά δεν έκανε πολλά πράγματα.

Σε απόσταση...αναπνοής βρίσκεται, πλέον, η Ρόμα από την κορυφή, καθώς επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Τζένοα με το γκολ του Ναϊνγκολάν στο 40΄. Οι «Ρωμαίοι», έστω και δύσκολα δεν άφησαν ανεκμετάλλευτο το «δώρο» της Σαμπντόρια (1-1 με τη Γιουβέντους) κι έτσι το πρωτάθλημα στην Ιταλία αποκτά νέο ενδιαφέρον.

Στην ενδεκάδα της Ρόμα ξεκίνησε ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος έπαιξε σε όλο το 90λεπτο.

Η Πάρμα δε γλιτώνει τον υποβιβασμό, καθώς παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της απέναντι στην Κάλιαρι (0-0) και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις