Βόλεϊ: Νικητής ο Ολυμπιακός στο ''θρίλερ'' του Ρέντη

Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014 22:40
UPD:22:57
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΣΑΓΙΑΣ ΤΑΚΗΣ
A- A A+

Η παράδοση που θέλει την Κηφισιά να δυσκολεύει τον Ολυμπιακό στο Ρέντη συνεχίστηκε και απόψε, στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές (1-0, 2-1) αλλά ηττήθηκαν 3-2 από τους ''ερυθρόλευκους'', που διατηρούν την πρωτοπορία στη βαθμολογία αλλά και το αήττητο στην Ελλάδα.

Ύστερα από περίπου δύο μήνες επανεμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο ο Κώστας Χριστοφιδέλης, αλλά και ο Κάρσον Κλαρκ που μετά από 20 ημέρες ξεπέρασε τον τραυματισμό του. 

Στην Αλεξανδρούπολη, ο Εθνικός μετά από δύο ήττες στο τάι μπρέικ επέστρεψε στις επιτυχίες και μάλιστα στο ντέρμπι του Έβρου απέναντι στην Ορεστιάδα, την οποία νίκησε 3-0 με κορυφαίο τον Άντριτς και όπλο το μπλοκ, που έδωσε στους γηπεδούχους 12 πόντους. 

Με πρωταγωνιστές τον πρώην πράσινο κεντρικό Κάσσανδρο Στίγγα και τους Γιάννη Κυριακίδη, Γιάννη Χαριτωνίδη ο Άρης νίκησε τον Παναθηναϊκό με 3-2 στη Μίκρα, σε παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα (συνολικά δεύτερη), ενώ οι ''πράσινοι'', που για δεύτερο συνεχή αγώνα ηττήθηκαν στο τάι μπρέικ, μπαίνουν στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση στο εφετινό πρωτάθλημα, ο Φοίνικας Σύρου νίκησε στο Βραχάτι τον Παμβοχαϊκό με 3-1 και αύξησε στους 5 βαθμούς τη μεταξύ τους διαφορά, έχοντας κορυφαίους δύο πρώην παίκτες του Παμβοχαϊκού, τον Χρήστο και τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο.

Η ΑΕΚ κατέγραψε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, πρώτη εντός έδρας και πρώτη μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος (25 Οκτωβρίου) σημείωσε η ΑΕΚ, που νίκησε τη Λαμία με 3-0.

Με την Ένωση αγωνίστηκαν όλοι οι ξένοι, που υποτίθεται ότι βρίσκονταν ''υπ΄ ατμόν'', ενώ χρέη προπονητή εκτέλεσε και πάλι ο Ανδρέας Ανδρεάδης. Η Λαμία γνώρισε την όγδοη ήττα στο πρωτάθλημα και έμεινε καθηλωμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στο πλαίσιο της Α1 Γυναικών διεξήχθησαν δύο συναντήσεις για τη 10η αγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός νίκησε πολύ εύκολα τον Ηρακλή με 3-0 πανηγυρίζοντας τη δέκατη νίκη, σε αντίθεση με τον ''Γηραιό'' που μετρά μόνο ήττες μέχρι σήμερα. 

Στο Μαρκόπουλο, ύστερα από παιχνίδι γεμάτο ανατροπές, απρόοπτα (το Μαρκόπουλο έχασε με θλάση τις Πράδο, Κοκκίου) και μεγάλη ένταση (από μία κόκκινη κάρτα), η ομώνυμη ομάδα των Μεσογείων επικράτησε 3-2 των Μακεδόνων και κατάκτησε την τρίτη συνεχή νίκη της.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις