Χρ. Μαχαίρας: Η ΔΗΜΑΡ θα αποφασίσει την εκλογική της τακτική από θέση αυτονομίας

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014 14:58
UPD:15:01
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Χρήστος Μαχαίρας.

A- A A+

Στην πολιτική και οργανωτική αυτοτέλεια του κόμματος επιμένει ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Χρήστος Μαχαίρας, τονίζοντας πως την όποια εκλογική τακτική της θα την προσδιοριστεί «όταν έρθει η ώρα από θέση αυτονομίας, δηλαδή ως αυτοτελής πολιτικός οργανισμός». 

Επαναλαμβάνει ακόμη πως η Δημοκρατική Αριστερά θα καταψηφίσει κάθε πρόταση για εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και στις τρεις ψηφοφορίες, «με το σκεπτικό ότι δεν μπορούμε να συμβάλουμε στη διαιώνιση πολιτικών που απογείωσαν την ανεργία, τραυμάτισαν την κοινωνική συνοχή και εγκλώβισαν την οικονομία στην ύφεση».

Όπως επισήμανε ο κ. Μαχαίρας, η ΔΗΜΑΡ θεωρεί ότι η χώρα έχει ανάγκη πολιτικής αλλαγής. «Έχει ανάγκη προοδευτικής διακυβέρνησης και σ’ αυτή τη διακυβέρνηση θα συμβάλουμε από θέση αυτονομίας».

Πληροφορίες ανέφεραν πως στη ΔΗΜΑΡ αναμένουν την τρίτη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 29 Δεκεμβρίου προκειμένου να αποφασίσουν τι θα κάνουν στις εκλογές, με το ενδεχόμενο ένταξης στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ να είναι κάτι παραπάνω από πιθανό.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή