Β. Κικίλιας: Όσοι προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα θα έχουν την Πολιτεία απέναντί τους

Επίσκεψη του υπουργού Δημόσιας Τάξης στην πρεσβεία του Ισραήλ
Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014 10:55
UPD:15:21
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Β. Κικίλιας έξω από το κτήριο της ισραηλινής πρεσβείας.

A- A A+

«Η ελληνική Πολιτεία στο σύνολό της στέκεται απέναντι σε αυτούς που σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση», δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, κατά την επίσκεψή του στην πρεσβεία του Ισραήλ, η οποία τα ξημερώματα έγινε στόχος ένοπλης επίθεσης.

Ο κ. Κικίλιας τόνισε ακόμη ότι η Ελλάδα παραμένει ασφαλής χώρα, ενώ έστειλε μήνυμα σε αυτούς που, όπως είπε, προσπαθούν συστηματικά να δημιουργήσουν προβλήματα, ότι θα έχουν το συντεταγμένο κράτος, την Πολιτεία και τον ελληνικό λαό απέναντί τους.

Διαβεβαίωσε επίσης ότι κανείς δεν μπορεί να διαταράξει τις σχέσεις Ελλάδας - Ισραήλ.

Σε ερώτηση για το πώς είναι δυνατόν να πραγματοποιείται επίθεση σε μία από τις καλύτερα φυλασσόμενες πρεσβείες της Αθήνας, ο κ. Κικίλιας απάντησε πως «οι αστυνομικοί κάνουν με σοβαρότητα και σεβασμό τη δουλειά τους» και ζήτησε να αφεθεί η ΕΛ.ΑΣ. να κάνει ανενόχλητη τη δουλειά της.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Να αφήσουμε τις διευθύνσεις της ΕΛΑΣ να κάνουν τη δουλειά τους και λίαν συντόμως θα έχουμε πράγματα να πούμε. Η ελληνική πολιτεία θα συνεχίσει τις προσπάθειές της, διότι η μάχη για να υπάρχει σταθερότητα και ανάπτυξη είναι επίπονη και διαρκής και επιβάλλει από όλους μας σοβαρότητα και επαγρύπνηση», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή