Πώς σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ τη δήλωση Γ. Παπανδρέου

Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014 15:21
UPD:15:27
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Στην ανακοίνωσή του το κόμμα αναφέρει ότι «το ΠΑΣΟΚ λειτουργεί και θα λειτουργεί ως εγγυητής της εθνικής σταθερότητας και θα αντιταχθεί στην πρόκληση πολιτικής σύγχυσης και αβεβαιότητας τόσο πριν όσο και μετά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας».

A- A A+

«Όλοι θα ανταποκριθούμε στο χρέος μας αρκεί να το θυμόμαστε και να το υπολογίζουμε σωστά» σχολίασε τη δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του το κόμμα αναφέρει ότι «το ΠΑΣΟΚ λειτουργεί και θα λειτουργεί ως εγγυητής της εθνικής σταθερότητας και θα αντιταχθεί στην πρόκληση πολιτικής σύγχυσης και αβεβαιότητας τόσο πριν όσο και μετά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας».

Υπενθυμίζεται ότι, στη δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «οι προοδευτικές δυνάμεις της χώρας, μπορούν και πρέπει να συμβάλλουν και στην υπέρβαση του αδιεξόδου και στην διαμόρφωση μιας βιώσιμης πορείας, για την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό. Αυτό είναι το χρέος μας και σε αυτό θα ανταποκριθούμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή