Ένας Αφγανός Μπρους Λι

Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014 13:03
UPD:14:26
REUTERS/MOHAMMAD ISMAIL

Ο νεαρός Αφγανός προπονείται εντατικά στο παλάτι Νταρουλαμάν, ενώ υιοθέτησε το στιλ και το… κούρεμα του ινδάλματός του, αναφέροντας ότι έχει επηρεαστεί από τις ταινίες του.

A- A A+

Μέσα από τα ερείπια ενός βομβαρδισμένου παλατιού στην Καμπούλ, ένας νεαρός Αφγανός ο οποίος έχει εντυπωσιακές ομοιότητες με τον Μπρους Λη, φέρεται έτοιμος να κατακτήσει το διαδίκτυο, με στόχο να δείξει μία διαφορετική όψη του εξαθλιωμένου από τους πολέμους έθνους του.

Βίντεο και φωτογραφίες του νεαρού Αμπάς Αλιζάντα, τα οποία έχουν δημοσιευθεί στη σελίδα «Bruce Hazara» στο Facebook, κάνουν το γύρο του κόσμου, με τον νεαρό να προβάλλει την ομοιότητά του με τον Κινεζοαμερικανό δάσκαλο πολεμικών τεχνών και ηθοποιό, παρουσιάζοντας ορισμένες από τις φιγούρες του.

«Είμαι ο Αφγανός Μπρους Λη, αλλά στο μέλλον θέλω να γίνω σύμβολο για όλο τον κόσμο. Ονειρεύομαι να είμαι πρωτοπόρος όπως ο Μπρους Λη και μεγάλη μου φιλοδοξία είναι μια μέρα να γίνω αστέρι του Χόλιγουντ», τονίζει ο νεαρός Αμπάς Αλιζάντα.

Ο νεαρός Αφγανός προπονείται εντατικά στο παλάτι Νταρουλαμάν, ενώ υιοθέτησε το στιλ και το… κούρεμα του ινδάλματός του, αναφέροντας ότι έχει επηρεαστεί από τις ταινίες του.

Ο Αλιζάντα προέρχεται από μία φτωχή δωδεκαμελή οικογένεια, με τους γονείς του να μην έχουν την οικονομική δυνατότητα να τον γράψουν σε κάποια σχολή πολεμικών τεχνών, ωστόσο ένας εκπαιδευτής διέκρινε το ταλέντο του και τον πήρε υπό την προστασία του.

VIETWEEK

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι Αφγανοί ασχολούνται με τις πολεμικές τέχνες και τον αθλητισμό, έχοντας πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθούν τηλεόραση και να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, σύμφωνα με το Reuters.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή