Αποχώρησε από τη Νίκη Βόλου ο Πάτσης

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014 17:00
UPD:17:00
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΣ
A- A A+

Η απόφαση του Ανδρέα Πάτση να αποχωρήσει από τη Νίκη Βόλου είναι «οριστική και αμετάκλητη», όπως δήλωσε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι για να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους εγκαταλείπει τον θεσσαλικό σύλλογο. 

«Πέφτει η αυλαία της παρουσίας μου στην ομάδα. Μια ομάδα που την πήρα στην 8η θέση στη Γ΄ Εθνική και την ανέβασα στη Β΄ Εθνική, μια ομάδα που ήρθε πρωταθλήτρια στη Β΄ Εθνική σε δύο χρόνια και φιγουράρει στη Σούπερ Λιγκ» δήλωσε ο Πάτσης.

Εστιάζοντας στους λόγους που υπαγόρευσαν την απόφασή του, ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου αναφέρθηκε στην αμφισβήτηση των φιλάθλων της ομάδας προς το πρόσωπό του και την ανύπαρκτη υποστήριξή τους προς το βολιώτικο συγκρότημα σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις του.  

«Όταν ειδοποιήθηκα για το πανό στον αγώνα με τον Αστέρα (ζητούσε από τον Πάτση να φύγει), ο παρατηρητής ζήτησε να κατέβει. Έδωσα εντολή να μη γίνει αυτό. Ήθελα επί 90 λεπτά οι φίλαθλοι να δουν αυτή την εικόνα, που είναι απαξιωτική. Αυτή είναι η Νίκη Βόλου, τα 75 εισιτήρια και η προτροπή να φύγω. Φεύγω από τη Νίκη Βόλου, από σήμερα δεν υφίσταται Πάτσης για τη Νίκη Βόλου. Το κεφάλαιο έκλεισε οριστικά κι αμετάκλητα» υπογράμμισε.

Όσο για τον τρόπο μεταβίβασης των μετοχών; «Θα δοθούν με δύο τρόπους. Καλώ τους 950 μετόχους να δηλώσουν πόσες μετοχές θέλει ο καθένας να του χαρίσω. Χαρίζω τις μετοχές. Σε περίπτωση που μέχρι αρχές Ιανουαρίου δεν τις πάρει ο κόσμος, θα βρω το νομικό τρόπο να τις κάνουμε δωρεά στον Ερασιτέχνη. Ο κ. Ξάνθης να μου υποδείξει ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα πληρώνει την ομάδα».

Όπως ήταν φυσικό, ο Ανδρέας Πάτσης ρωτήθηκε αν η Νίκη Βόλου προσέλθει για να αγωνιστεί στον αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου. «Η ομάδα θα πάει στον Πλατανιά, αλλά από τη Δευτέρα όποιος αναλάβει θα πρέπει και να την ''τρέξει''» απάντησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις