Κατσικάρης: Αν ο Κουφός θέλει να έρθει, το συζητάμε

Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 19:26
UPD:19:30
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

«Υπάρχει αρκετός καιρός ακόμη μέχρι το καλοκαίρι. Είναι αλήθεια ότι ο δρόμος μας στην πρώτη διασταύρωση είναι πιο βατός σε σχέση με τα πάνω γκρουπ. Το πρώτο χιαστί είναι το πιο σημαντικό. Μετά θα δούμε», σημείωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας, Φώτης Κατσικάρης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε μετά το τέλος της κλήρωσης του Ευρωμπάσκετ 2015 ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας, Φώτης Κατσικάρης

«Μιλάμε για κλασικές σχολές του μπάσκετ, όπως η Κροατία, αλλά και η Σλοβενία που σε κάθε διοργάνωση είναι πιο ώριμη και δυνατή. Με την ΠΓΔΜ υπάρχει πάντα μια αντιπαλότητα, η Γεωργία έχει πολύ καλούς παίκτες, ενώ η Ολλανδία θα δώσει ένα διαφορετικό χρώμα» σχολίασε ο νεαρός προπονητής για τους αντιπάλους που θα βρει στο δρόμο της η ελληνική ομάδα.

«Υπάρχει αρκετός καιρός ακόμη μέχρι το καλοκαίρι. Είναι αλήθεια ότι ο δρόμος μας στην πρώτη διασταύρωση είναι πιο βατός σε σχέση με τα πάνω γκρουπ. Το πρώτο χιαστί είναι το πιο σημαντικό. Μετά θα δούμε» πρόσθεσε.

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας δήλωσε ότι περιμένει την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη, παραδέχθηκε ότι το πρόβλημα της Εθνικής είναι η θέση του σέντερ και ξεκαθάρισε τη θέση του για τον Κώστα Κουφό.

«Αν πραγματικά θέλει να έρθει, εγώ μπορώ ευχαρίστως να καθίσω να τον ακούσω. Από εκεί και πέρα δεν θα τον παρακαλέσουμε, ούτε εγώ, ούτε η ομοσπονδία, ούτε κανένας. Δεν θέλουμε να διαταραχθούν οι ισορροπίες που με πολύ κόπο χτίσαμε το καλοκαίρι» τόνισε.

Στη συνέχεια ο Κατσικάρης διευκρίνισε ότι «η ομάδα του Μουντομπάσκετ τα κατάφερε σε πολύ μεγάλο βαθμό και θα είναι η βάση για τη συνέχεια. Χωρίς να έχουμε βάλει κάποιον τρελό στόχο, δεν περιμέναμε να τελειώσει τόσο γρήγορα και να χάσουμε από τη Σερβία».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις