Εντυπωσιάζουν Βόλφσμπουργκ και Άουγκσμπουργκ

Σάββατο, 06 Δεκεμβρίου 2014 18:44
UPD:18:50
EPA/ROLF VENNENBERND

H Άουγκσμπουργκ, επικράτησε επίσης εκτός έδρας της Κολονίας με 2-1 (53΄ Τζούρντζιτς, 90΄+ Εσβάιν - 13΄ Ουγιά) και «σκαρφάλωσε» στην τρίτη θέση, αφήνοντας κι αυτή πίσω της τις «ασπιρίνες».

A- A A+

Η Βόλφσμπουργκ συνέχισε την «επέλασή» της στη φετινή Μπουντεσλίγκα, καθώς μετά την (εκτός συναγωνισμού) Μπάγερν Μονάχου είναι η πιο «καυτή» ομάδα του γερμανικού πρωταθλήματος.

Οι «λύκοι» πέρασαν νικηφόρα και από το Ανόβερο, του οποίου επικράτησαν με 3-1 (4΄ Ντε Μπρούιν, 69΄ Ντοστ, 85΄ Άρνολντ - 45΄ Χοσέλου) και αύξησαν τη διαφορά από τη Λεβερκούζεν, η οποία έχει πολύ δύσκολη αποστολή στο Μόναχο απόψε, στους έξι βαθμούς.

Εξίσου εντυπωσιακή η Άουγκσμπουργκ, επικράτησε επίσης εκτός έδρας της Κολονίας με 2-1 (53΄ Τζούρντζιτς, 90΄+ Εσβάιν - 13΄ Ουγιά) και «σκαρφάλωσε» στην τρίτη θέση, αφήνοντας κι αυτή πίσω της τις «ασπιρίνες».

Η Λεβερκούζεν συνωστίζεται πια στην τέταρτη θέση μαζί με την Γκλάντμπαχ, που νίκησε τη Χέρτα με 3-2 (9΄ Γιάντσκε 53΄ Ράφαελ, 83΄ Αζάρ - 45΄ Ζίμπερ, 90΄+ πεν. Καλού) και τη Σάλκε, που πέρασε σαν σίφουνας από τη Στουτγάρδη διαλύοντας τους γηπεδούχους του Χούουμπ Στέφενς με 4-0, χάρισε σε χατ τρικ του Τσούπο-Μότινγκ (1΄, 21΄, 61΄) και το τέρμα του Μέγερ στο 10΄.

Η Πάντερμπορν, τέλος, βρέθηκε να χάνει στην έδρα της από τη Φράιμπουργκ μετά το γκολ με πέναλτι που πέτυχε ο Νταρίντα στο 18΄, αλλά κατόρθωσε να «κλέψει» το βαθμό σκοράροντας με τον Κατσούνγκα ένα λεπτό πριν εκπνεύσει το 90λεπτο.          

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις