Έφτασε στην Αθήνα ο Αχμέτ Νταβούτογλου

Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014 15:37
UPD:16:34
SOOC/Nikos Libertas
A- A A+

Προσγειώθηκε λίγο μετά τις 15.30 το αεροσκάφος που μεταφέρει τον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου στην Αθήνα. Τον κ. Νταβούτογλου υποδέχτηκε ελληνική αντιπροσωπεία υπό τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια.

Αύριο Σάββατο αναμένεται η διεξαγωγή του Ανώτατου Συμβουλίου ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία παρουσία υπουργών των δύο χωρών.

Αναλυτικά, στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί προκειμένου να συμμετάσχει στο «3ο Ανώτατο Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδος – Τουρκίας», ο Τούρκος πρωθυπουργός θα συναντηθεί το απόγευμα με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

ΝΕΡΙΤ

Η συνάντηση έχει οριστεί στις 16:50 στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία των υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών.

Το βράδυ, στις 20:30 οι δύο Πρωθυπουργοί και οι υπουργοί Εξωτερικών θα απευθύνουν χαιρετισμό στο «Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδος – Τουρκίας». Θα ακολουθήσει δείπνο των δύο αντιπροσωπειών.

SOOC/NIKOS LIBERTAS

Το Σάββατο στις 10:00 οι δύο Πρωθυπουργοί θα προεδρεύσουν στο «3ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδος – Τουρκίας» που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton. Θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις.

Εξάλλου, με τον Τούρκο πρωθυπουργό θα συναντηθεί το Σάββατο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση θα γίνει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος περίπου στις 15:00.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή