Ευρωλίγκα: Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός

Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014 09:35
UPD:09:36
ICONPRESS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
A- A A+

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες μία εβδομάδα μετά την πρώτη του εφετινή ήττα στην Ευρωλίγκα, από τη Λαμποράλ Κούτσα, θα υποδεχθεί απόψε ο Ολυμπιακός τη Νεπτούνας Κλαϊπέντα στο ΣΕΦ (21:45), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πανέτοιμοι για την αναμέτρηση, παρά το γεγονός ότι θα παραταχθούν και πάλι με αρκετές απουσίες. Ο Μπρεντ Πετγουέι συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή, παρά τοπρόβλημα που αντιμετώπισε με τη μέση του στη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι, αν κι έβγαλε μέρος του προγράμματος προτιμήθηκε να μείνει εκτός για να προφυλαχθεί ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (27/12).

Το ευχάριστο για τον τεχνικό των Πειραιωτών, Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Όλιβερ Λαφαγιέτ, ο οποίος γυμνάζεται κανονικά από την περασμένη Τρίτη και θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Οι Λιθουανοί, που είχαν δυσκολέψει πάρα πολύ τους «ερυθρόλευκους» στο πρώτο παιχνίδι (σ.σ. η ελληνική ομάδα είχε επικρατήσει στην παράταση), θα επιδιώξουν να κάνουν την έκπληξη στην έδρα που ο Ολυμπιακός δε γνωρίζει ακόμη τι θα πει ήττα.
 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις