Στο σφυρί ερωτικές επιστολές της Μέριλιν Μονρόε

Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014 12:27
UPD:12:27
A- A A+

Ερωτικές επιστολές, των οποίων αποστολέας ή αποδέκτης ήταν η Μέριλιν Μονρόε, αναμένεται να βγουν σε δημοπρασία στις 5 και 6 Δεκεμβρίου, στο Μπέβερλι Χιλς.

Περίπου 200 ερωτικά γράμματα, πολλά από τα οποία δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, αποτελούν μέρος των 300 αντικειμένων που θα δημοπρατηθούν.

«Πρόκειται για περισσότερα από 200 αντικείμενα. Σπουδαία γράμματα, κυρίως ερωτικές επιστολές από τον Άρθουρ Μίλερ, τον Τζο Ντι Μάτζιο, αλλά και ένα ιδιόχειρο γράμμα από την ίδια την Μέριλιν Μονρόε» ανέφερε ο διευθυντής του οίκου δημοπρασιών «Julien’s», Μάρτιν Νόλαν.

EURONEWS (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ)

Το ακριβότερο κομμάτι της συγκεκριμένης συλλογής είναι το ιδιόχειρο γράμμα της Αμερικανίδας ηθοποιού προς τον θεατρικό συγγραφέα Άρθουρ Μίλερ, με τον οποίον παντρεύτηκαν το 1956.

Ανάμεσα στις ερωτικές επιστολές περιλαμβάνεται και ένα γράμμα του δεύτερου συζύγου της Μονρόε, του διάσημου παίκτη του μπέιζμπολ Τζo Ντι Μάτζιο, ο οποίος δεν ξεπέρασε ποτέ τον χωρισμό τους, τον οποίο φέρεται να έμαθε από την τηλεόραση.

Προς πώληση διατίθεται και ένα γράμμα της διάσημης ντίβας του Χόλιγουντ, Τζέιν Ράσελ, στενής φίλης της Μέριλιν, με την οποία συμπρωταγωνίστησαν στο περίφημο «Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές». 

«Αυτό που θα διαβάσετε πρώτα από όλα είναι ότι όλοι αγάπησαν βαθιά την Μέριλιν», τόνισε ο διευθυντής του οίκου δημοπρασιών «Julien’s», Μάρτιν Νόλαν.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή