Αποχωρεί από τους Ρεντ Μπουλς ο Ανρί

Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014 21:45
UPD:21:48
USA Today Sports/Winslow Townson

Ο 37χρονος επιθετικός δεν διευκρίνισε πάντως ούτε αυτή τη φορά αν θα συνεχίσει την καριέρα του ή θα περατώσει την παρουσία του στα γήπεδα βάζοντας τέλος στην καριέρα του.

A- A A+

Ο Τιερί Ανρί ανακοίνωσε σήμερα επισήμως την αποχώρησή του από τους Ρεντ Μπουλς της Νέας Υόρκης. 

Το συμβόλαιο του Γάλλου πρώην διεθνή επιθετικού έληξε στο τέλος της τρέχουσας σεζόν του αμερικανικού πρωταθλήματος (MLS) και η ομάδα του δεν προκρίθηκε στον τελικό, χάνοντας στον τελικό της ανατολικής περιφέρειας από τους Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον.

«Δυστυχώς, το Σάββατο ήταν το τελευταίο παιχνίδι μου για τους Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς. Η απόφαση ήταν πάντα ότι θα έφευγα μετά τη διάρκεια του συμβολαίου μου και, μολονότι αυτή δεν επρόκειτο να αλλάξει, δεν ήθελα να αποσπάσει την προσοχή από την πρόοδο της ομάδας» υπογράμμισε σε δήλωσή του ο Ανρί.

Ο 37χρονος επιθετικός δεν διευκρίνισε πάντως ούτε αυτή τη φορά αν θα συνεχίσει την καριέρα του ή θα περατώσει την παρουσία του στα γήπεδα βάζοντας τέλος στην καριέρα του. «Θα εκμεταλλευτώ τις επόμενες εβδομάδες για να σκεφτώ και να αποφασίσω για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου» είπε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις