Θέλει να μείνει στην Αγγλία ο Λάμπαρντ

Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014 13:44
UPD:13:45
REUTERS/ANDREW YATES
A- A A+

Αλλαγή σχεδίων για τον Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος έχει μεν υπογράψει συμβόλαιο με τη Νέα Υόρκη αλλά, πλέον, επιθυμεί να παραμείνει στην Αγγλία και τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει βρει και χώρο και χρόνο γι΄ αυτόν στη Μάντσεστερ Σίτι.

Το καλοκαίρι ο 36χρονος πρώην διεθνής Άγγλος μέσος άφησε την Τσέλσι μετά από 13 χρόνια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για να παίξει στο σαφώς πιο «χαλαρό» πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Επειδή το πρωτάθλημα στην Αμερική θα ξεκινήσει την άνοιξη και με τη συγκατάθεση της νέας ομάδας του, ο Λάμπαρντ συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Σίτι για να παίξει ως δανεικός ένα εξάμηνο. 

Στη Σίτι, όμως, ο πολύπειρος μέσος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, ταίριαξε στη «χημεία» με τον προπονητή της και χθες πρόσθεσε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση στην εν γένει παρουσία του, σκοράροντας στη νίκη της πρωταθλήτριας Αγγλίας στην έδρα της Σαουθάμπτον.

Η Μάντσεστερ νίκησε 3-0 την ομάδα-έκπληξη της φετινής περιόδου, μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Τσέλσι στους έξι βαθμούς και τώρα ο Λάμπαρντ θέλει να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ για να διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Βάσει του συμβολαίου του θα πρέπει να μεταβεί τον επόμενο μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ξεκινήσει προετοιμασία με τη Νέα Υόρκη ενόψει του πρωταθλήματος, όμως εκείνος θέλει να παραμείνει ως δανεικός στη Σίτι ως το τέλος της περιόδου. Σύμμαχός του είναι ο Πελεγκρίνι, που ήδη έχει ζητήσει από τη διοίκηση να ξεκινήσεις επαφές για την παραμονή του Λάμπαρντ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις