Οπαδός «κλινικά νεκρός» σε συγκρούσεις πριν τον αγώνα Ατλέτικο Μ.-Λα Κορούνια

Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014 13:56
UPD:19:27
EPA/AYUNTAMIENTO DE MADRID
A- A A+

Τραγικό περιστατικό συνέβη μερικές ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Πέριξ του γηπέδου των «ροχιμπλάνκος» σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ των αντίπαλων ομάδων οπαδών «Ριαθόρ Μπλους» και «Φρέντε Ατλέτικο». Σύμφωνα με τις αναφορές των ισπανικών μέσων ενημέρωσης, οι δύο ομάδες οπαδών είχαν συγκεντρωθεί περίπου στις 9 το πρωί κοντά στο γήπεδο, στις όχθες του ποταμού Μανθανάρες.

Οι υποστηρικτές της γηπεδούχου περίμεναν την άφιξη των πούλμαν των Γαλιθιανών προκειμένου να δοθεί το έναυσμα για τις συγκρούσεις. Η αστυνομική παρέμβαση έφερε ηρεμία, αλλά ένας οπαδός -σύμφωνα με μαρτυρίες- ρίχτηκε στον ποταμό. Ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση υποθερμίας κι ενώ είχε υποστεί καρδιο-αναπνευστική ανακοπή, με τους γιατρούς να τον χαρακτηρίζουν «κλινικά νεκρό».

FOXSPORTS ITALIA

Η Ατλέτικο Μαδρίτης καταδίκασε αμέσως το περιστατικό: «Οι αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός θα πρέπει να υπερισχύουν κάθε αντιπαλότητας και όλοι μαζί πρέπει να αγωνιστούμε ενάντια στη μάστιγα της βίας» ανάφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε, αλλά ο αγώνας ξεκίνησε και συνεχίζεται κανονικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις